Youtuber už za herečkou nesmúti.Instagram/Peter Altof
StoryEditor

Svarinskej ex Expl0ited už za herečkou nesmúti. Konečne dal stopku dohadom a priznal nový vzťah

06.10.2024, 17:30
Celebrity

Známy youtuber Peter Altof, známy ako Expl0ited, konečne potvrdil niekoľko mesačné špekulácie o jeho novom vzťahu. Po tom, ako mu nevyšiel vzťah s Kristínou Svarinskou sa dal dokopy s influencerkou Naty Kerny. Dvojica však doteraz vzťah nepotvrdila a až dodnes nezverejnili ani jedinú fotografiu, ktorá by konečne tieto dohady potvrdila.

Tento víkend sa konal Medzinárodný maratón mieru v Košiciach. Ako účastníčka si ho odbehla aj krásna Naty a na konci skončila v náručí svojho partnera.

Toto nevyšlo

Expl0ited nie je v šoubiznise žiadnym nováčikom. Medzi mladou generáciou je veľmi dobre známy a do povedomia verejnosti sa dostal aj vďaka svojmu vzťahu s jednou z najlepších slovenských herečiek súčasnosti, Kristínou Svarinskou. Dokopy sa dali počas jej účinkovania v tanečnej šou Let´s dance a pár svoju náklonnosť nikdy neskrýval. Práve naopak. Kristína sa so svojim o niekoľko rokov mladším partnerom ukazovala pomerne často. Peter ju dokonca chodil pravidelne podporovať aj do hľadiska počas priamych prenosov. No vzťahu po niekoľkých mesiacoch odzvonilo.

Zasnúbená

Už dlhší čas sa špekulovalo o tom, že Expl0ited tvorí pár so známou influencerkou Naty Kerny, hoci mnohí boli častokrát zmätení a dávali ju dokopy aj so sexi tanečníkom, Matyášom Adamcom. Dnes je však dohadom definitívny koniec. Po odbehnutí pol maratónu Naty zverejnila fotografiu, na ktorej je práve v náručí youtubera a nechýba ani pusa. K fotke napísala len krátke: „Dnes už ani krok naviac nespravím.“ Uvidíme, akú životnosť bude mať tento prominentný párik. Naty má so vzťahmi bohaté skúsenosti. Pred pár rokmi bola dokonca zasnúbená. O ruku ju požiadal raper Pil C  a ani romantika, ktorá zásnubám predchádzala nebola zárukou toho, že ich vzťah vydrží.

image

Dvojica konečne zverejnila prvú spoločnú fotografiu.

Instagram/Naty Kerny
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. október 2024 17:46