h
StoryEditor

Moderátor známeho rádia má vraj blízko k tejto kráske. Zasnúbená už raz bola...

16.04.2024, 12:47
Celebrity

Jeden z prvých slovenských youtuberov, Peter Altof, ktorého mnohí poznajú pod menom Expl0ited opäť loví vo vodách s krásnymi slečnami. Pred pár rokmi si získal srdce známej herečky Kristíny Svarinskej. Dnes ho podozrivo často vídať v spoločnosti krásky, ktorá bola zasnúbená so známym raperom.

Influencerka Naty Kerny patrí k neprehliadnuteľným ženám slovenského šoubiznisu. Kedysi bol jej partnerom raper Pil C. S tým bola dokonca zasnúbená. Skôr než im však zazvonili svadobné zvony, sa dvojica rozišla. Dnes má údajne blízko k extrovertnému youtuberovi.

Slabosť pre krásne ženy

Let ´s Dance patrí už niekoľko sezón k najobľúbenejším televíznym programom. Projekt je určite divácky veľmi zaujímavý, no ani v zákulisí šou nie je núdza o všelijaké zaujímavosti. Pred dvoma rokmi svoje tanečné zručnosti v Let ´s Dance predvádzala známa herečka, Kristína Svarinská. Počas šou sa prevalil jej vzťah so známym youtuberom Petrom Altofom, ktorého fanúšikovia poznajú pod menom Expl0ited. Ten svoju lásku chodil pravidelne podporovať do publika a aj napriek tomu, že sa im vzťah podarilo niekoľko týždňov tajiť, napokon vyšli s pravdou von.

Kristína dokonca po vypadnutí zo šou zverejnila spolu so zamilovanou fotografiou tieto slová: „To je tak, keď vyhráš Let ´s dance aj keď vypadneš.“ Pár však po siedmich mesiacoch ohlásil rozchod, písal sa november 2022. Odvtedy krásnu herečku nebolo vidieť v spoločnosti žiadneho muža, ktorý by mohol byť jej potenciálnym partnerom. Za to Altofa práve na priamych prenosoch Let ´s dance až podozrivo často vídať najmä v spoločnosti jednej krásky.

Tvoria pár?

V kuloároch sa začína šepkať, že dvojica Exploited a Naty Kerny majú k sebe nezvyčajne blízko. Na prenosoch šou sedávajú vždy neďaleko od seba a aj napriek tomu, že sa tvária nenápadne, pozorným očiam fanúšikom neunikli pohľady, ktoré si dvojica medzi sebou vymieňa. Len čas ukáže či šlo len o klebety, alebo títo mladí ľudia tvoria skutočne pár. Naty je v zverejňovaní svojho súkromia striedma. A niet sa čo čudovať. Pred niekoľkými rokmi ju požiadal o ruku raper Pil C a to priamo počas dovolenky na Havaji. Dvojica sa však po niekoľkých mesiacoch rozišla, čo sa nezaobišlo bez medializácie, ktorá v tomto ťažkom období bola zrejme pre obe strany citlivá a bolestivá.

Nový džob

Altof zdá sa zažíva svoj mediálny boom. Stavilo na neho počúvané rádio "funko" a posadí ho do moderátorkeho kresla. Keďže mladík točí videá na sociálne siete nebude to pravdepodobne pre neho nová dimenzia. Avšak jeho moderátorske zdatnosti preverí čas a počúvateľnosť.  

image

j

image

Explo sa dal dokopy s herečkou Svarinskou dokopy vďaka Let´s Dance.Vydržalo im ti 7 mesiacov.

tv markíza
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:09