Anna a Robo patria k najkrajším párom showbiznisu.Profimedia
StoryEditor

Robo Jakab odhalil, kedy to v ich vzťahu najviac škrípalo. Svojej manželke vôbec nerozumel

07.10.2024, 14:00
Celebrity

Už pri pohľade na nich sa človek jednoducho musí usmievať. Vyžaruje z ich optimizmus, šťastie a nekonečná energia! Hovoríme o jednom z najkrajších manželských párov, o Anne Jakab Rakovskej (31) a Robovi Jakabovi (48). Napriek tomu, že si spolu nažívajú spokojný a vyrovnaný život, aj u nich doma sa občas vyskytnú nezhody. Herec prednedávnom prezradil, kedy svojej manželke vôbec nerozumel.

O vzťahu týchto dvoch umelcov verejnosť zo začiatku celkom výrazne pochybovala. Dôvodom je ich značný vekový rozdiel. Majú medzi sebou sedemnásť rokov, napriek tomu si rozumejú úplne perfektne. Vychovávajú spolu dve deti, Agnes a Ondreja. Na oko pôsobia dokonale harmonicky, avšak aj u nich doma to niekedy poriadne škrípe. Sympatický herec priznal, čo bolo najpodstatnejším dôvodom ich rozbrojov.

A potom prišli deti...

Najväčšie nezhody začali medzi sebou pociťovať práve keď sa im narodili deti. Umelec na rovinu priznal, že obaja boli neuveriteľne vyčerpaní, nevyspatí a tým pádom aj značne podráždení. A takéto pocity sa odrazili aj na ich spoločnom fungovaní.

,,Anička to mala ťažké, naša dcérka nevedela zo začiatku spať. No a keď sú dvaja nevyspatí, to je zlé na nervový systém... to je katastrofa. Ženy si však musia dať od mužov pomôcť. Ja som sa snažil Aničke aj pomôcť, že ja teraz budem s malou, ale tam zakaždým bolo,,ale čo keď", prečo to podľa žien nejde... lenže to musí ísť bokom, lebo, keď sa niekto tri dni nevyspí, to je celé už na takej tenkej hrane. No a každému jednému páru v tomto držím palce, pretože je to zásadné obdobie, je to zmena...," povedal herec s tým, že na cestovanie pri deťoch nemali vôbec čas. Priznal, že zo začiatku nemali čas takmer na nič a sto percent svojho času venovali len a len svojim ratolestiam.

Som rád, že nie som žena

Robo tvrdí, že sa svojej manželke snaží pomáhať najviac, ako je to možné. Snaží sa splniť všetko, čo jej na očiach vidí. A samozrejme, rodičmi sú obaja a on si túto významnú rolu plne uvedomuje.

„Muž by sa vždy mal pokúsiť pomôcť a odbremeniť ženu, čo najviac sa dá. Nehovorím, že vždy sa to podarí, a že vždy žne aj ovocie... Alebo že nie vždy príde za našu pomoc slovo ďakujem, občas sa to tam objaví, ale... no je to tak... A ja som ale rád, že nie som žena. Máte to ťažšie, ako my," povedal otvorene v rozhovore na rádiu Melody.

Vôbec som jej nerozumel

Napriek tomu, že v manželstve si rozumejú, niekedy to medzi nimi škrípe. Robo dokonca tvrdí, že prežili obdobie,  kedy svojej polovičke vôbec nerozumel. Aká bola príčina?

,,Bolo obdobie, keď som mal pocit, že som urobil všetko, čo sa dalo, a aj tak to nestačilo. Chodil som viac cvičiť a behať. Snažil som sa vyventilovať, a keď som mal pocit, že by som už reagoval, akoby som nechcel, tak som šiel behať, alebo si zacvičiť, začal som aj otužovať," povedal herec a dodal, že príčiny ich konfliktov sú často skryté aj v ich odlišných povahách.

„My sme obaja ohniví, Anička je temperamentná východniarka, ja som temperamentný polovičný Maďar."
 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:25