Moderátorka Erika Barkolová má novú výzvu.archív
StoryEditor

Premena Eriky Barkolovej: Vypracované stehná a tehličky na bruchu. Dala sa na tvrdú výzvu s mamou. Aha, obe v plavkách!

03.10.2024, 11:12
Celebrity

Moderátorka Erika Barkolová (46) sa zaťala a vrhla sa na intenzívne cvičenie. Fitku sa však vyhýba. Tentokrát uprednostnila pláž, more a bazén.

Jojkárska moderátorka má rôzne životné fázy. Buď sa na cvičenie vrhne na sto percent, alebo si dáva oddych a jej postava v takom prípade nie je samý sval ako z ocele, no netreba to vždy preháňať. Teraz si, ale povedala, že sa chce opäť vrhnúť na zmenu a začala na svojej postave tvrdo makať. 

Na talianskom ostrove Ischia sa s partiou rozhodla navštíviť boot camp, kde sa tvrdo maká a bez kompromisov drží striktného plánu. Erika Barkolová už ukázala prvé zmeny na jej postave a treba povedať, že dlho jej netrvalo aby svaly opäť naskočili. Pred rokmi sa Erika Barkolová dokonca rozhodla ísť na fitnes súťaž Miss Fitness. "Prvýkrát som na FIT camp-e s InstaGYM a úžasnou trénerkou Danka Danculle na ešte stále slnečnom talianskom ostrove Ischia. Dvakrát počas dňa cvičíme a zvyšok je parádny relax!„ odkázala fanúšikom oddýchnutá moderátorka. Kým na Slovensku je už počasie mrzuté a vyťahujeme kabáty na Ischii ešte naplno svieti slnko a Erika s kamarátkami si užívajú pláž a more v plavkách.

Po zverejnení záberov sa jej ihneď začali kopiť pochvalné komentáre. Tým, že Ischia je kúsok od Neapola ihneď jej začali posielať aj tipy kam si ísť vychutnať originálnu taliansku pizzu. Tá je však zrejme aktuálne na Erikinom jedálničku zakázaná. 

Na fit pobyt zlákala aj svoju maminu. Z jej figúry tiež odpadnete. Keďže sa Erika teší už s vnúčat, tak si úprimne hovorí babka a svojej mame prababka. Tak to totiž je, no pri ich mladistvej vizáži tomu málokto verí.

Erikina dcéra Alexa ju spravila babku už ako štyridsať päť ročnú. Sama moderátorka sa vydávala ako osemnásťročná, takže dcéry mala v skorom veku. Bohužiaľ, rozvod prišiel na ich jedenáste výročie.

Ale či už sa tituluje babka alebo nie, vyzerá stále fantasticky.  

FOTO V PLAVKÁCH SI POZRITE V GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. október 2024 11:18