Helen MirrenProfimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Nestarnúca Helen Mirren vie ako oklamať čas! Ovládla svet módy, elegantne aj štýlovo

02.10.2024, 10:15
Celebrity

Čas sa vraj oklamať nedá, čiastočne však proti nemu vieme bojovať. Či už hovoríme o dobrom make upe, vizáži alebo dokonca o vhodnom oblečení. Rovnako to vníma aj známa britská herečka Helen Mirren (79). Na priemiéru svojho najnovšieho filmu sa obliekla elegantne a svojmu veku maximálne ligotivo. Outfit zvýraznil to čo mal a naopak zakryl, to čo bolo potrebné schovať. Dámy, takto sa to robí!

Helen Mirren je talentovaná anglická herečka a režisérka. Za sebou má stovky skúseností, hereckých aj životných. Je dokonca držiteľkou oscara za najlepší herecký výkon, z roku 2006. Niet pochýb o tom, že úspech získala kvôli svojej obrovskej šikovnosti, charizme a snaživosti.

Starnutie je prirodzené

Helen bude mať čoskoro osemdesiat rokov, stále však vyzerá perfektne. Herečka je dôkazom toho, že starnúť sa dá aj s noblesou. Proti času nebojuje a jednoducho jeho plynutie prirodzene prijíma. Niekoľko krát sa hovorilo, že už má za sebou nejaké tie estetické zákroky. Ona však hovorí, že si váži svoju prirodzenosť a snaží byť za každých okolností sama sebou.

,,Starnutie je súčasť ľudského stavu, takže hovoriť o ‚anti-starnutí‘ je protiľudské, protiskutočné a tak ďalej by som mohla pokračovať. Iní tomu hovoria starnutie, ja tomu hovorím zrenie! A jednou z výhod tohto životného obdobia je, že sa stávate múdrymi," prezradila dávnejšie pre magazín People. Vyzerá to tak, že umelkyňa má svojich názoroch naozaj jasno.

Elegancia a štýl v jednom

Na druhej strane aj ona priznáva, že roky jej priniesli niekoľko nedokonalostí. Uvedomuje si ich a aj napriek nim sa snaží vyzerať žensky a na úrovni. Dôkazom toho bola aj premiéra jej najnovšieho filmu, White bird v newyorskom DGA divadle. Helen si obliekla čierne tylové šaty značky Dolce & Gabbana. Podporila ich volánovým límcom a manžetami na zápästiach. Outfit štýlovo doplnila aj o šnúrovacie kožené topánky, ktoré romantiku ešte výrazne okorenili. Nezabudla ani na drobnú čiernu kabelku, ktorá k bezchybnému štýlu rozhodne patrí.

image

Helen Mirren predviedla dokonalé šaty.

Profimedia - Standardni obsah

Čas sa dá oklamať

Na prvý pohľad herečka vyzerala vkusne a elegantne. Na ten druhý ste si mohli všimnúť ako sofistikovane zakryla akékoľvek nedokonalosti jej tela. Či už hovoríme o pribúdajúcich kilách alebo o nedokonalej koži, umelkyňu v tento večer nič z týchto problémov netrápilo.

ANKETA
Páči sa vám štýl britskej herečky Helen Mirren?

Ku svojmu veku zvolila aj veľmi jemný a prirodzený make up. Vsadila na trblietavý ružový rúž a nevýrazné očné tiene. Práve vďaka neutrálnym prvkom sa jej podarilo docieliť očarujúci vzhľad. Jednoducho povedané, vyzerala úžasne a to bez debaty!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. október 2024 10:17