Aby boli šediny pekné, musíte sa o ne dôkladne starať.Shutterstock
StoryEditor

Šediny sú opäť v móde. Vyžadujú si však špeciálnu starostlivosť

01.10.2024, 14:00
Krása a móda

V móde sa nosí prirodzenosť. A to aj vo vlasových trendoch. Dámy si prestávajú farbiť svoje vlasy a nechávajú vyniknúť šediny. Strieborná hriva je čoraz viac IN, no potrebuje špeciálnu starostlivosť. Len vďaka nej budú vaše šediny vyzerať ako z prehliadkových mól, na ktorých sa tento trend objavuje čoraz častejšie.

Štruktúra šedivých vlasov je úplne iná, než u vlasov, ktoré ešte nestratili pigment. Aj preto je nutné venovať im zvýšenú pozornosť a dokúpiť špecifické produkty.

Hydratácia

Šedivé vlasy potrebujú o niečo viac hydratácie, než vlasy, ktoré ešte majú svoju farbu, alebo sú farbené. Preto siahajte po produktoch, ktoré majú hydratačné zložky. Pokiaľ ste si doposiaľ vystačili len so šampónom, prípadne kondicionérom, teraz budete musieť škálu produktov na vlasy o niečo rozšíriť. Masky na vlasy, ale aj produkty, ktoré budú vlasy chrániť pred teplom by nemali chýbať. Robte si pravidelne aj zábaly, ktoré na vlasoch necháte pôsobiť aj niekoľko minút. Vlasy hydratujú a vyživia zvnútra, čo je pre ich zdravie a krásu veľmi dôležité.

Fialová

To, čo by vám v starostlivosti o vašu prirodzenú šedivú farbu vlasov nemalo chýbať je fialový šampón na vlasy. Ten je priam nevyhnutnosťou. Tento šampón vaše vlasy zbaví žltých odtieňov a podporí prirodzenú farbu šedín. Vlasy budú vďaka nemu lesklé a s nádherným prirodzeným nádychom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. október 2024 14:02