Hanychová sa vydala za svojho ex, Miroslava Dopitu. S otcom jej dcéry Rozárky sa teraz drsne pobili.Archiv MAFRA
StoryEditor

NENÁVISTNÁ BITKA Soukupa a Dopitu! Hanychovej muži sa pobili do krvi, skončili v nemocnici

24.09.2024, 10:34
Celebrity

Pondelkové odovzdávanie dcéry nedopadlo podľa predstáv ani jedného rodiča. Bývalý partner Agáty Hanychovej, Jaromír Soukup, sa do krvi pobil s jej manželom Miroslavom Dopitom. Pri dome influencerky zasahovali vozidlá záchrannej služby aj polície. Obaja skončili v nemocnici až taký dopad mal konflikt dvoch mužov o jednu ženu.

"Oboch sme po ošetrení následne s drobnými poraneniami transportovali do nemocnice na ďalšiu starostlivosť," potvrdila pre spomínaný postál hovorňa pražskej záchrannej služby Jana Poštová.

Niekdajší mediálny magnát však vidí celú situáciu inak. "Momentálne podnikáme všetky právne kroky na ochranu mojej osoby voči Miroslavovi Dopitovi," uviedol Soukup pre super.cz.

Hanychová sa podľa svojich slov z celého konfliktu zrútila. "Absolútne sme sa k takej strašnej situácii nechceli vyjadrovať, ale pretože pán Soukup sa k celej veci vyjadril tak, že mal byť napadnutý mojím manželom, túto skutočnosť musíme výrazne dementovať. Naopak naša rodina bola napadnutá. Sme teraz na polícii a sme všetci úplne zrútení," napísala influencerka v pondelok na sociálnej sieti.

TAKTO HANYCHOVÁ OPÍSALA CELÚ SITUÁCIU

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. september 2024 10:57