Hanychová sa vydala za svojho ex, Miroslava Dopitu. S otcom jej dcéry Rozárky sa teraz drsne pobili.Archiv MAFRA
StoryEditor

NENÁVISTNÁ BITKA Soukupa a Dopitu! Hanychovej muži sa pobili do krvi, skončili v nemocnici

24.09.2024, 10:34
Celebrity

Pondelkové odovzdávanie dcéry nedopadlo podľa predstáv ani jedného rodiča. Bývalý partner Agáty Hanychovej, Jaromír Soukup, sa do krvi pobil s jej manželom Miroslavom Dopitom. Pri dome influencerky zasahovali vozidlá záchrannej služby aj polície. Obaja skončili v nemocnici až taký dopad mal konflikt dvoch mužov o jednu ženu.

Žilková je z celej veci otrasená. "Je to absurdné, že teraz mám v kine film Svetielka o tom, ako dospelí hádkami ničia detstvo detí. Pán Soukup si neuvedomuje, že zničil detstvo trom deťom. Na toto napadnutie Mirka vo dverách domu, keď Soukup kričal a boxoval do Dopitu, ktorý bránil rodinu, tri deti už nikdy nezabudnú. Videla som to natočené na mobile a tiež na to nikdy nezabudnem," povedala umelkyňa. 

Podľa portálu extra.cz potýčku najskôr vyprovokoval Soukup, ktorý pred domom Hanychovej začal na jej manžela pokrikovať. "Dopita, poď von,“ malo zaznieť z jeho úst vo chvíli, keď už dcéru Rozárku mal pri sebe a chystal sa na odchod. Majetného podnikateľa vraj rozčúlilo, že muža svojej ex zazrel v dome. Soukup nie je v bitkách žiadny nováčik. Nedávno sa totiž postavil do ringu a nasadil si boxerské rukavice. V súboji však prehral. Tentokrá, ale jeho testosterón zjavne vyletel až k nebesiam.

Bitka mala trvať len chvíľu, avšak očividne bola veľmi intenzívna. Behom pár minút totižto na miesto dorazilo hneď niekoľko policajných áut a zasahovať musela aj záchranná služba. Rivalov previezli do nemocnice s drobnými poraneniami. Zdá sa, že Soukupovi stále nie je Agáta ľahostajná.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. september 2024 10:57