Tehotenstvo sa známej herečke podarilo utajiť.dreamstime
StoryEditor

Slovenský šoubiznis sa rozrástol o ďalšie prominentné bábätko. Herecký pár tehotenstvo dokonale utajil

16.09.2024, 19:00
Celebrity

V slovenskom šoubiznise je opäť dôvod na radosť. Rozrástol sa o ďalšie bábätko a piatok trinásteho priniesol hereckému páru šťastie v podobe dcérky, ktorej dali netradičné meno. Reč je o hercovi Petrovi Brajerčíkovi (37) a jeho manželke, Ivane Kuxovej (43).

Ivana aj Peter si svoje súkromie vždy strážili a výnimku neurobili ani v prípade tretieho tehotenstva. Mnohí boli preto krásnou správou o narodení dievčatka poriadne šokovaní.

Malá princezná

Do rodiny medzi dvoch synov, Félixa a Emila prišla nečakane malá princezná Mila. O tom, že herečka Ivana Kuxová je v radostnom očakávaní mnohí ani netušili. Krásnu správu zverejnili až Martin Nikodým, ktorý si s novopečeným oteckom pripíjal na skúške v divadle a mnohým fotografiou poriadne zamotal hlavu: „Dnes v divadle veľký deň. Včera, v piatok 13teho medzi nás pribudol malý človiečik Mila. Vitaj! Nájdeš otca na obrázku?“ Na fotografii boli okrem Petra Brajerčíka prítomní aj Marek Rozkoš či Ján Ďurovčík, preto sa rozpútala vášnivá debata o tom, ktorý z pánov má dôvod na radosť. Obom rodičom blahoželáme!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 19:02