Dominika s rodinou.Instagram/Dominika Cibulkova
StoryEditor

Dominika Cibulková pripravila synovi krásnu oslavu. Jakubko mal jednu špeciálnu požiadavku

16.06.2024, 16:00
Celebrity

Dominika Cibulková je mamou ročnej Ninky a už štvorročného Jakubka. Narodeniny svojich detí už tradične bývalá tenistka oslavuje veľkolepo a ich oslavy sú dotiahnuté do absolútnej dokonalosti. Tento rok to potvrdila už druhýkrát. Marcová oslava Ninkiných prvých narodenín mnohým vyrazila dych. No Jakubkova párty ani zďaleka nezaostávala.

Dominika, ako napokon každý rodič, by svojim deťom najradšej splnila všetky sny. A zdá sa, že Jakubko mal aj tentokrát dôvod na radosť.

Dotiahnuté do detailov

Dominika je známa svojou láskou k luxusu, ale aj dobrým vkusom. A to sa odráža aj na tom, ako vyzerajú oslavy, ktoré organizuje. Decentné, mnohokrát minimalistické, no aj napriek tomu s nádychom originality. A v neposlednom rade treba dodať, že Dominika na oslavách rozhodne nešetrí. Kým po minulé roky bola celková organizácia len v jej réžii, tento rok už aj samotný oslávenec vyjadril svoje predstavy:: „Musím ale povedať, že už nastal ten čas, kedy Jakubkova jediná požiadavka bola, že tam chce mať celú triedu aby si to spoločne užili, takže naša prvá ozajstná škôlkárska oslava.“ Šťastná mama sa neubránila ani dojímavým slovám: „Pred 4 rokmi sa nám narodil ten najúžasnejší chlapček a zahrnul nás nepoznanou láskou..neni v živote nič krajšie ako mať deti, milovať a byt milovaný, ďakujem ti Bože za to najkrajšie v živote.“ Malý oslávenec si narodeniny užil aj so zlomenou rukou, keďže nedávno spadol z preliezky a nevyhol sa dokonca ani operácii.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. jún 2024 16:02