Influencer Joviečko
StoryEditor

Influecer Jovinečko najíma do tímu ľudí. Z toho platu odpadnete

11.09.2024, 09:28
Celebrity

Influencer Filip Jovanovič alias Jovinečko, ktorý sa nedávno zasnúbil s Biankou Rumanou rozbieha biznis a hľadá ľudí do svojho tímu. Ponúka vskutku motivačný plat.

Jovinečko hľadá výpomoc do kuchyne za plat, ktorý vyráža dych aj študovaným vysokoškolákom. Má ísť o posilu do kuchyne, ale plat ponúka kráľovský. Filip Jovanovič známy ako Jovinečko má iba 25 rokov a úspešne podniká v rôznych firmách. Okrem toho je influencer s 366 tisíc sledovateľmi na Instagrame a pol miliónmi sledovateľov na TikToku.

Na scéne sa preslávil vďaka svojmu výraznému štýlu komunikácie, vtipom, skečom a otvorenosti. Hoci sa zdá, že influencerstvo je jeho hlavnou doménou, sám priznáva, že si nevie predstaviť život len ako influencer. „Potrebujem to prepojiť s podnikaním,“ povedal v rozhovore pre Forbes.

Publikum využíva aj na podnikanie

Tento prístup mu umožňuje nielen získať širokú základňu fanúšikov, ale aj rozvíjať svoje podnikateľské projekty, ktoré sú postavené na jeho autentickom vzťahu s publikom.

Jovinečko sa otvorene priznal, že neinvestoval všetky svoje úspory naraz, ale premyslene rozdelil zdroje medzi rôzne projekty. Pre neho je kľúčové spájať kreativitu, ktorá ho živí ako influencera, s pevnými základmi podnikateľskej stratégie.

Takže tentoraz sa ide venovať gastronómií a pomocnej sile ponúka trvalý pracovný pomer. 1650 eur v čistom plus ponúka odmeny a tringelty. To znie ako práva snov, či?

Začiatky už na strednej

Podnikavého ducha mal od mladosti, už na strednej založil tepovaciu firmu, ku ktorej neskôr pribudli vlastné produkty na čistenie či prášok na pranie. Okrem toho vyrábal skeče na sociálne siete a postupne si budoval publikum. Začal spolupracovať s rôznymi firmami, pridal aj potravinárske vlastné produkty a budoval si svoju značku. Založil gastro prevádzku, niektoré videá už vyrába len pre platiacich divákov. A veľa cestuje. Nedávno sa stihol aj zasnúbiť.

Nie je v tom sám

Do svojej kaviarne sa márne zatiaľ snaží nájsť pracovnú silu aj známy herec Marek Fašiang, ktorý výzvu dal už na sociálnu sieť viackrát.

image

Jovinečko požiadal Bianku o ruku.

Instagram/Bianka Rumanova

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 23:18