Dara tvrdí, že teraz už rodinu zakladať nebudú.Instagram/Dara Rolins
StoryEditor

Plánuje Dara Rolins dieťa s Pavlom Nedvědom? Takto sa vyjadrila k spoločnému potomkovi

10.09.2024, 11:45
Celebrity

Speváčka Dara Rolins (51) má dcéru Lauru (16) s hudobníkom Matějovi Homolovi (51). Ich vzťah kvli nevere nevydržal. Po niekoľkých ďalších nevydarených vzťahoch dala Dara šancu českému futbalistovi Pavlovi Nedvědovi (52), s ktorým jej to klape. Založí spolu dvojica rodinu?

image

Dara Rolins bola kritizovaná pre plastickú operáciu. Ona si za ňou však stojí.

Profimedia - Standardni obsah

Vyzerá to tak, že im nič nechýba, dokonca si budujú dve honosné rezidencie či cestujú po svete, ale speváčka priznáva, že predsa len je niečo, čoho sa zrejme už nedočkajú. Na rozdiel od iných svojich celebritných kolegýň sa ona po päťdesiatke neplánuje stať mamičkou. Vo vyššom veku si mamičkovské povinnosti užívajú napríklad Erika Judínyová či Monika Beňová. Moderátorka Smotánky sa stala mamičkou keď mala 49 rokov. Europoslankyňa druhú dcéru s novým partnerom priviedla na svet ako 52-ročná. Blond speváčka Dara však nič také v pláne nemá.

Umelkyni sa na československých pódiách mimoriadne darilo dá sa povedť, že jej hviezda stále stúpa a v súkromí jej dvoril nejeden muž.

Po viacerých nevydarených vzťahoch napokon zakotvila v pokojnom prístave futbalistu Pavla Nedvěda, ktorý ju nosí na rukách. Zaľúbená Rolins sa však netají tým, že by pre svoju jedinú dcéru Lauru chcela súrodenca. „Ja by som si rodinu kľudne založila. Keby sme sa s Pavlom stretli skôr, tak si myslím, že by sme spolu dieťa ešte určite mali. Ale dieťa už splodiť nestíhame. To sme však vedeli už od začiatku, keď sme do vzťahu išli,“ prezradila Rolins pre TV Blesk.

Dlhovlasý futbalista však speváčke dvoril ešte počas vzťahu s Rytmusom. „Bola som jeho platonická láska. Dala nás dokopy jeho kamarátka, ktorá nás posielala na kávu už nejakú dobu, nakoniec sme si cestu k sebe našli a všetko je tak, ako má byť,“ dodala Rolins

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. september 2024 14:22