Veronika Nízlová.Instagram/Vebi
StoryEditor

Twiinska Veronika dovolenkuje s týmto mužom...Tvorí táto dvojica pár?

09.09.2024, 08:00
Celebrity

Veronika Nízlová (38) je mamou takmer trojročnej dcérky Nei, ktorú má so spevákom, Matúšom Kolárovským (23). Dvojica sa v spoločnosti ukazuje bok po boku čoraz častejšie a dokonca majú za sebou aj niekoľko spoločných dovoleniek. Spája ich len láska k dcére? Alebo trávia spolu čas nie len ako rodičia, ale aj partneri?

Veronika a Matúš na spoločných fotkách doslova žiaria a pôsobia, akoby prežívali dokonalú rodinnú idylku.

Ako to je?

Veronika bola vydatá za trenčianskeho právnika Tomáša Krúpu. Toto manželstvo však ostalo bez spoločného potomka. O to väčším prekvapením bolo, keď zrazu Veronika prezradila, že je v radostnom očakávaní. A to v období, kedy po jej boku nebol žiadny oficiálny partner. Šepkalo sa síce hocičo, no totožnosť otca malej dcérky sa Veronike podarilo utajiť nielen počas celého tehotenstva, ale aj nejaký čas po pôrode. O to väčším šokom bolo, keď sa verejnosť dozvedala o tom, že je ním práve mladučký spevák, Matúš Kolárovský. Veronika totiž ešte počas tehotenstva priznala, že otec jej dieťaťa nechce byť súčasťou ich životov a toto jeho rozhodnutie rešpektuje. Rovnako ako to, že nechcel, aby zverejnila jeho meno. Oficiálne sa Matúš k malej Nie priznal prostredníctvom piesne.

Ťažké obdobie

Matúš má za sebou protialkoholické a protidrogové obdobie, kedy mu okrem najbližšej rodiny pomohla práve Veronika. Aj to zrejme dvojicu zblížilo a trávia spolu čoraz viac času. Okrem toho, že sa bok po boku zúčastňujú rôznych spoločenských akcií, trávia spolu aj voľný čas. Najnovšie sa pochválili rodinnou fotkou z dovolenky v Chorvátsku. A pár na nej vôbec nevyzerá, akoby tam spolu boli len formálne a len ako rodičia dcérky Nei, ktorá o pár mesiacov oslávi svoje tretie narodeniny. Uvidíme, čo ukáže čas a či si Kolárovský a Nízlová k sebe predsa len nenašli cestu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. september 2024 15:41