Ivana prezradila, bez čoho si svoju jeseň nedokáže predstaviť.Instagram/Ivana Gaborik
StoryEditor

Jesenná móda podľa Ivany Gáborík: Na tieto kúsky nedá dopustiť, mix luxusu a jednoduchosti

05.09.2024, 17:00
Celebrity

Naše milované letné kúsky, pomaly, ale isto odložíme na zimný oddych. Zo skrine naopak môžeme začať vyberať o niečo teplejšie, jesenné oblečenie. Či už hovoríme o kabátoch, čižmách alebo šatkách, v tomto ročnom období si rozhodne máme z čoho vyberať. V móde má jasno aj známa bývalá tanečníčka, Ivana Gáborík (38). Na svojom instagrame nám prezradila, čo v jej šatníku rozhodne nesmie chýbať. Bez týchto kúskov ani na krok!

Ivana Gáborík je známa, najmä ženami obľúbená, bývalá tanečníčka a influencerka. Spolu so svojím manželom, hokejistom Mariánom Gáboríkom, žijú spokojný život a vychovávajú dve dcéry. Leia a Bella im robia každodennú radosť. Okrem starostlivosti o rodinu, však krásna Ivana nezabúda ani na seba. Odhodlane pracuje na svojej postave, fyzickom aj mentálnom zdraví.

Bez tohto to nepôjde

Aktívne funguje aj na sociálnych sieťach, kde si vďaka svojmu priateľskému vystupovaniu získala mnohých fanúšikov. Rada sa s nimi podelí o situácie z ich bežného života, či o svoje rady a tipy. Tentokrát prezradila, bez akých módnych kúskov si svoju jeseň nedokáže predstaviť. Vyzerá to tak, že tanečníčka má vo svojom štýle naozaj jasno!

Influencerka sa na instagrame vyjadrila, že vonku je síce stále horúco, avšak ďalšie ročné obdobie sa už nezadržateľne blíži.

,,Síce je stále letné počasie, ale jeseň už klope na dvere. Tak som vám vybrala pár trendy kúskov, ktoré by nemali chýbať v šatníku,“ napísala do svojho príbehu.

Hit jesene, mašle

Prvým doplnkom, na ktorý sympatická blondína nedá dopustiť sú mašle. Za poslednú dobu sú poriadne v kurze. Rozhodne nimi nič nepokazíte, či už zvolíte výraznejšiu alebo naopak jemnejšiu variantu. Aktuálne sú veľmi obľúbené mašle do vlasov. Využiť ich môžete do rozpustených prameňov, ale taktiež do zapletených alebo len tak, do copu. Perfektne doladia aj vaše oblečenie. Moderné sú napríklad šaty s výraznou mašľou na hrudi. Nech sa rozhodnete pre ktorúkoľvek variantu, elegantne a upravene budete pôsobiť za každých okolností. A presvedčená je o tom aj Ivana!

Nikdy nestarnúci semiš

Ďalšou kategóriou, na ktorú nedá dopustiť je semiš. Na svojom profile zverejnila niekoľko fotografii štýlových outfitov, ktoré vďaka tomuto materiálu môžete docieliť. Ona rozhodne vsádza na semišové saká či kabáty. Na jeseň sú skvelým doplnkom elegancie, ale aj zárukou tepla. Budete sa v nich cítiť sexi a zároveň pohodlne. A to je skutočne lákavá kombinácia.

Vášnivá a sexi červená

Oblasťou, na ktorú Ivana rozhodne nezabúda je červená farba. Niet pochýb o tom, že práve k blond vlasom sa perfektne hodí. Červená dokáže jemne, no zároveň dráždivo vyzdvihnúť našu ženskosť, čo je jedným z dôvodom prečo ju dámy absolútne zbožňujú. Faktom je, že túto farbu zväčša obľubujú aj naše polovičky. Ak ich chcete zaujať a zároveň sa cítiť zvodne, neváhajte a oblečte sa do nej! Ivana je dôkazom toho, že sa to určite oplatí.

 

Leopardí vzor nikdy nesklame

Poslednou kategóriou, na ktorú sa určite oplatí myslieť je leopardí vzor. V móde je už dlhé roky a vyzerá to tak, že sa mu stále výborne darí. Mariánova manželka sa do tohto vzoru oblieka často. Musíme uznať, že jej to naozaj pristane. Takýto štýl robí ženám skvelú postavu, je typický tým, že sa mu darí opticky zoštíhľovať naše telo. Jeho výhodou je aj to, že sám o sebe je pomerne výrazný a nepotrebujete ho kombinovať s ničím komplikovaným. Postačia vám obyčajné čierne lodičky či blúzka a tadá, nádherný outfit je na svete!

Náhrdelník za takéto peniaze

Všeobecne známe je aj to, že hokejista sa o svoju manželku naozaj poctivo stará. Dopraje jej doslova všetko, čo  jej vidí na očiach. Či už ide o luxusné darčeky alebo o lukratívne dovolenkové destinácie. Pred nedávnom sa influencerka pochválila nádherným šperkom, ktorý od svojej polovičky dostala. Blondína nosí viacero šperkov, avšak tento naozaj stojí za spomenutie.

Ide o kúsok z dielne švajčiarskeho módneho domu Chopard. Jeho hodnota sa pohybuje naozaj vo vysokých číslach. Na oficiálnej stránke sa uvádza, že stojí okolo 7 400 eur! Pre Gáboríkovcov je však takáto suma úplne prirodzená. Rodina bývalej hokejovej hviezdy núdzu o peniaze rozhodne nepociťuje.

Vyzerá to tak, že Ivana a Marián si žijú naozaj spokojným životom. Každopádne veríme, že sa im bude aj naďalej dariť a prajeme im všetko len to najlepšie

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. september 2024 10:47