Ivane to v Cannes pristane.Instagram/Ivana Gaborik
StoryEditor

Ivana Gáborík zažiarila v Cannes. Vyzerá ako vystrihnutá z červeného koberca

27.07.2024, 20:30
Celebrity

Ivana Gáborík (38) sa narodila v rovnaký deň, ako hviezda svetového formátu, J Lo. A sympatická Ivana jej pokojne môže konkurovať svojou krásou. Narodeninový deň oslávila v Cannes a svojim vzhľadom by zatienila na červenom koberci nejednu hviezdu.

Krásna Ivana si obľúbenú dovolenkovú destináciu užíva v spoločnosti manžela, Mariána Gáboríka.

Opäť bez detí

Gáboríkovci si tento rok dopriali už druhú dovolenku bez svojich ratolestí, dcér Belly a Lei. Kým pred pár mesiacmi si užívali New York, tentokrát sa vybrali priamo do Francúzska. Ivana pred pár dňami oslávila svoje tridsiate ôsme narodeniny a na fotkách, ktoré zverejnila vyzerá absolútne dokonalo. A nie je za tým žiadny tím vizážistov či kaderníkov. Podľa jej slov sa práve pri svojich deťoch naučila vychystať sa doslova za pár minút. Nuž, Ivana presne vie čo jej pristane a aby vyzerala tip top toho skutočne veľa nepotrebuje.

Luxus na každom kroku

Ivana si k narodeninám dopriala nielen luxus v podobe pár dní bez detí, kedy sa môže venovať hlavne sebe a svojmu manželovi, ale aj v podobe hotela, v ktorom je dvojica ubytovaná. Ivana do tohto prostredia perfektne zapadla a je zjavné, že morský vzduch a pár voľných dní jej prospieva. Veď uznajte sami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. september 2024 20:40