Makhmud Muradov.Instagram/Mahmud Muradov
StoryEditor

Bagárovej ex bude vyhostený z krajiny. Má Muradov kriminálnu minulosť?

06.09.2024, 08:00
Celebrity

Makhmud Muradov je u našich českých susedov dobre známy najmä ako MMA zápasník, ale aj ako bývalý partner speváčky Moniky Bagárovej, s ktorou má štvorročnú dcéru Ruminku. Je však možné, že svoju dcéru dlhší čas neuvidí. V Českej republike mu nebol predĺžený prechodný pobyt. Údajne je zapletený v kriminálnej činnosti.

Makhmud žije v Čechách viac ako desať rokov. Aj napriek tomu bude zrejme musieť krajinu opustiť.

Má nádej?

Pre Makhmuda Muradova sa práve Česká republika stala druhým domovom. Žije tu od roku 2011. MMA zápasník má na konte niekoľko úspešných zápasov a na českej scéne patrí k mimoriadne obľúbeným a zdatným športovcom. Úrady sú však v tomto smere neoblomné a Muradovi žiadosť o trvalý aj prechodný pobyt zamietli: „Chcel som prechodný, alebo trvalý pobyt, na ktorý mám nárok. V Česku žijem o roku 2011 a akonáhle tu žijete viac ako päť rokov, môžete o trvalá pobyt zažiadať. Ministerstvo mi ho však stále odmieta dať.“ Prezradil Makhmud pre iSport.cz. Údajne je za tým spolupráca s kriminálnikmi, čo zápasník popiera.

Opustí krajinu?

Ak by predsa len došlo k opusteniu krajiny, pre Muradova to bude poriadna rana. Nielenže nenastúpi na pripravovaný zápas v Oktagone, ale znamenalo by to zároveň odlúčenie od jeho štvorročnej dcéry Ruminky, ktorú má so speváčkou Monikou Bagárovou. V neposlednom rade tu má Muradov zázemie a tiež partnerku Sabinu, ktorá sa zviditeľnila svojím účinkovaním v reality šou Love Island. Práve vzťah s Muradovom bol vraj dôvodom, prečo sa rozišla so Zbyňkom, s ktorým tvorila pár práve počas šou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. september 2024 10:44