Známy tanečník má po svojom boku krásnu priateľku.Instagram/Melodie Cordoba
StoryEditor

Fešák z obľúbenej reality šou má po svojom boku priateľku, z ktorej nespustíte oči!

05.09.2024, 08:00
Celebrity

Marián Murda, ktorého skôr poznáte pod prezývkou Majlo, bol účastníkom minuloročnej série Love Islandu. Svojim príchodom na vilu spôsobil poriadny rozruch. Srdce sa z neho rozbúchalo mnohým ženám, no hlavne jednej. Láska so sympatickou Dianou je však už minulosťou a nahradila ju slečna, z ktorej nespustíte zrak.

Sympaťák priznal nový vzťah už pred pár mesiacmi. Z času na čas sa pochváli aj zamilovanými zábermi. Tentokrát však svoju lásku ukázal v celej svojej kráse.

Nevydržalo to

Tanečník Majlo zavítal do vily lásky z jediného dôvodu. Chcel opäť získať srdce a priazeň svojej ex – partnerky Diany, s ktorou síce boli rozídení, no obaja tvrdili, že láska medzi nimi ani napriek odlúčeniu nevyprchala. Zdalo sa, že druhú šancu plánujú obaja využiť na sto percent, no krátko po skončení šou sa pár definitívne rozišiel.

Krásna priateľka

Majlo je skvelý tanečník a nejaký čas pôsobí na slnečnej Ibize, ktorá je okrem iného známa aj nikdy nekončiacimi párty. A práve v práci sa zoznámil aj s tajomnou kráskou s dokonalými krivkami. Po jeho boku je už niekoľko mesiacov Melodie, ktorá má španielsky pôvod. Pozrite sa, ako to dvojici pristane...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 09:21