Matúš úprimne priznal, aký moment bol pre neho ten najhorší.Profimedia
StoryEditor

Nízlovej ex Yael o liečení: Predávkoval sa takmer na smrť. Takto vyzeral najhorší moment jeho života

04.09.2024, 15:13
Celebrity

So závislosťami a psychickými problémami v dnešnej dobe zápasí mnoho ľudí. Jedným z nich je aj slovenský spevák Matúš Kolárovský alias Yael (23). Pred pár mesiacmi sa vrátil z liečenia, na ktorom kvôli svojej závislosti strávil tri mesiace. Dni, ktoré na vlastnej koži zažil, boli podľa neho neuveriteľne náročné. Počas najhoršieho momentu plakal, triasol sa a pociťoval obrovskú hanbu či strach. Prezradil, ako vyzeral jeho bežný deň na liečení. Sám tvrdí, že toto by neprial naozaj nikomu.

Toto bol najhorší moment

Vracať sa do tých najtemnejších spomienok nie je jednoduché. Je to naopak veľmi náročné. Yael sa o to pokúsil a prezradil, ktorý moment bol pre neho ten najťažší. Otvorene tvrdí, že ich zažil niekoľko. Na jeden si však spomína asi najvýraznejšie. Bol ním večer a ráno predtým, ako odchádzal na liečenie. Večer predtým sa chcel stretnúť so svojimi kamarátmi a podľa jeho slov, túto schôdzku vôbec nezvládol.

,,Bolo to veľmi pekné a zároveň som si uvedomil, o koľko veľa vecí som prišiel, kvôli tomu, že som hlúpy. Brutálne som sa bál. Hanba ma motivuje dodržiavať všetko aj naďalej. Celú večeru som zakončil tým, že som si dal rum a zas som to nezvládol. Vypil som ďalších desať shotov a potom som si objednal ďalšie dve fľaše vína. Plakal som, triasol som sa, nechcel som tam ísť. Spal som asi dve hodiny. A ešte ráno, som aj dopil tú poslednú fľašu. Do auta som si sadol ako úplná troska, viezla ma mamina a ja som sa hanbil pred ňou ako pes. Nezvládol som to,“ spomína na bolestivé momenty Matúš.  Okrem chvíľ, ktoré zvládal najťažšie povedal aj o tých, ktoré boli podľa neho najnebezpečnejšie. Dostal sa totižto do situácie, že sa predávkoval takmer na smrť,,,Ja som sa tiež predávkoval skoro na smrť. Keby okolo mňa nie sú ľudia, zdochnem vo vlaku, pretože sa udusím. Ja neviem, jednoducho to nebolo dobré.“

Priznanie pomáha

Kolárovský povedal, že mu pomohlo sa priznať. Priznal sa pred všetkými, pred rodinou aj pred priateľmi. Podľa jeho tvrdení to bolo najlepšie, čo mohol urobiť. Pretože inak by sa zo svojich problémov nikdy nedostal.

,,Všetkým som priznal aký som, len nie Bohu. On určite vidí, čo som spravil, preto som sa v liečebni začal modliť,“ povedal.

Nech už má za sebou akékoľvek náročné chvíle,  vyzerá to tak, že pomaly, ale isto sa vracia naspäť na správnu cestu. Sám tvrdí, že ak má človek pri sebe tých správnych ľudí, všetko je jednoduchšie. Veríme, že Yael má svoje komplikované obdobie za sebou. Pred sebou má snáď ešte mnoho šťastných a pozitívnych dní!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. september 2024 00:55