Z plaviek do šou.profimedia
StoryEditor

Od súťaže krásy až do televíznej šou. Bývalá miss poriadne zamiešla karty. Dnes vyzerá úplne inak

03.09.2024, 11:58
Celebrity

Tisíckami fanúšikov obľúbená show sa pomaly, ale isto vracia späť na televízne obrazovky. Love Island alias ostrov lásky je populárnou reláciou, v ktorej si jednotlivci hľadajú ich životné lásky. Do luxusnej vily si ide hľadať svoju spriaznenú dušu aj bývalá misska, Kristína Víglaská (24). Dnes však vyzerá celkom inak ako pred štyrmi rokmi, kedy sa jej podarilo získať korunku krásy. Rozhodla sa pre radikálnu zmenu imidžu. Čo ju k tomu viedlo a ako to dopadlo?

Kristínu Víglaskú verejnosť pozná najmä vďaka jej úspechu v súťaži v krásy, Miss Slovensko v roku 2020. Podarilo sa jej získať obdivuhodné tretie miesto. Dnes sa venuje modelingu a sociálnym sieťam. Je milovníčkou módy, športu a jej snom je spustiť vlastnú značku plaviek a otvoriť si bistro.

Lov na lásku

Vo svete výzoru a aj v tom pracovnom sa jej nepochybne výborne darí. Svoje šťastie však zatiaľ nenašla v láske. Preto sa rozhodla prihlásiť do známej reality show, v ktorej sa bude snažiť nájsť toho pravého. V realite sa jej to žiaľ nedarí, odhalila aj prečo je tomu tak. Veríme, že napriek vysokej konkurencii sa jej to podarí. Držíme jej palce a dúfame, že nájde presne to, po čom túži!

„Je to určite spôsobené sociálnymi sieťami, pretože je tam veľa možností, veľa tiel, veľa žien, chlapov a nepáči sa mi tento prístup. Ja osobne by som si nechcela nájsť priateľa cez sociálne siete,”  povedala otvorene bývala misska.

image

V roku 2020 sa jej podarilo získať tretie miesto v súťaži Miss Slovensko.

IG/ Kristina Viglaska

Z tmavej do svetlej

Kristína je mnohým ľuďom povedomá, najmä vďaka šikovnosti a kráse v obľúbenej súťaži. Ak sa vám na nej však zdá niečo iné, ako pred pár rokmi, máte pravdu. Influencerka sa rozhodla pre radikálnu zmenu imidžu! Dnes vyzerá úplne inak. Z tmavých vlasov prešla na pravý opak. Dnes jej zaujímavú tvár zdobia blonďavé vlasy doladené elegantným strihom. Svojim sledovateľom úprimne prezradila, čo ju k takejto zmene priviedlo. Je tak ďalšou dámou, ktorá potvrdzuje pravidlo, že so zmenou účesu prichádzajú aj životné zmeny.

„Stalo sa to v Turecku. Zmenil sa mi trochu život a tým som chcela zmeniť aj moje vlasy a som s tým veľmi spokojná. Bude to už pár mesiacov a cítim sa oveľa lepšie,” povedala Kristína tesne predtým, ako išla do vily Love Island.

Či už nosí tmavé, alebo naopak blond vlasy, skvelo vyzerá stále! My jej prajeme veľa šťastia. Veríme, že populárna reality show jej prinesie ešte oveľa viac, ako si sama dokáže predstaviť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. september 2024 12:34