Alice BendováProfimedia
StoryEditor

Česká herečka Bendová sa pochválila, na ktorý estetický zákrok sa najbližšie chystá

03.09.2024, 11:56
Celebrity

Aj keď česká herečka Alice Bendovej (50) rada zahlcuje sociálne siete svojou výstavnou figúrou, až tak spokojná vraj nie je. Už dlhšie drží prísnu diétu. Jedno jedlo denne nahradzuje proteínovým nápojom. Teraz dokonca plánuje aj nie malý estetický zákrok. Do čoho chce vraziť nemalé peniaze?

Alice Bendová je česká herečka, moderátorka a modelka, známa predovšetkým pre svoje role v populárnych televíznych seriáloch a filmoch. Narodila sa 1. novembra 1973 v Prahe a preslávila sa najmä účinkovaním v seriáloch ako "Veľmi krehké vzťahy", "Krejzovi" alebo "Temný Kraj". Bendová je tiež často videná na spoločenských akciách a je považovaná za jednu z najkrajších a najcharizmatickejších osobností českého šoubiznisu. Preto je jasné, že je stále pod drobnohľadom médii, fotografov a televíznych kamier.

Česká filmová femme fatale, sa na sociálnej sieti pochválila, že sa jej podarilo schudnúť už takmer trinásť kilogramov. Aj preto, že jedno jedlo denne nahrádza proteínom. „Po dlhej dobe nemusím nič retušovať ani sa schovávať do piesku,“ napísala k fotke v bikinách. Na tých skutočne predvádzala vyrysovné telíčko, aké by jej mohli závidieť aj ženy o generáciu mladšie. Lenže stále to vraj nie je ono. Rozhodla sa ísť pod nôž. 

Zverí sa do rúk chirurga

Bendová totiž odtajnila, že ju čaká „supertajné odsatie zvyšku tuku z brucha“. Všetkým, čo by mali tendencie jej tento zákrok vyhovárať rázne stopla: „MÁM. Viem to. Ani si neviete predstaviť koľko herečiek, hercov, modeliek, moderátoriek toto podstupuje, akurát o tom nehovoria a robia, že je to ich práca. Tak moja práca to fakt nebude, rada sa položím a nechám dotvarovať svoje hviezdne proporcie,“ doplnila s humorom.

Nijako sa napokon netají faktom, že sa estetickej medicíne nijako nebráni. Pravidelne si dopraje napríklad botox, necháva si odstraňovať chĺpky, príliš viditeľné žilky alebo pehy.

Teraz príde na rad jej zbytočná "pneumatika" bruchu: „Tú si nechám pekne odsať a hotovo. A tiež pôjdem na viečka, pretože ma tá koža tlačí a bolí ma z toho hlava,“ plánuje si už teraz ďalšiu operáciu.

ANKETA
Myslíte si, že herečka potrebuje liposukciu brucha?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 15:27