Taylor Russell  Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Filmový festival v Benátkach prilákal tisíce celebrít, takéto outfity zvolili na červený koberec. Páčia sa vám?

30.08.2024, 12:35
Celebrity

Hovorí sa, že Benátky sú mestom zamilovaných. Počas posledných dní sa však odovzdávajú aj niečomu celkom inému. Aktuálne totiž hostia známy medzinárodný filmový festival! Veľkolepá akcia odštartovala v stredu a pokračovať bude až do siedmeho septembra. Podujatie sa rozhodlo navštíviť aj niekoľko známych osobností, ktoré si na svojom imidži dali záležať, a to do najmenších detailov. Či už hovoríme o extravagantných róbach alebo naopak o jednoduchých šatách, vidieť ste mohli naozaj všetko. Dorazila aj modelka Eva Herziová.

Filmový festival v Benátkach, je medzinárodnou akciou, na ktorú každoročne zavítajú tisíce nadšených fanúšikov a hostí. Podujatie bolo založené 1932 talianskym podnikateľom Giussepem Volpim. Niet pochýb o tom, že má za sebou naozaj bohatú a obdivuhodnú históriu.

O hlavnú cenu, Zlatého leva, bude bojovať dvadsaťjeden filmov. Ktorý film bude označený za najlepší zatiaľ povedať nevieme, avšak jedno ocenenie je jasné už teraz. Zlatý lev za celoživotné dielo patrí americkej herečke Sigourney Weaver.

Najdôležitejšia akcia

Z hľadiska filmovej kritiky sa festival považuje za jeden z najdôležitejších kinematografických okamihov. Je teda viac než jasné, že aj celebrity si v tomto prípade na svojich outfitoch potrpia. Nasvedčuje tomu aj realita. Už počas prvých dní predviedli očarujúce kúsky. Niektorí vsadili na jednoduchosť či eleganciu, iní išli do odvážnejších kombinácií. Ktoré boli podľa vás najkrajšie, to už posúďte sami. Veď predsa nie nadarmo sa hovorí, sto ľudí, sto chutí.

Vždy famózna, Angelina Jolie

Začíname hollywoodskou, vždy dokonalou kráskou, Angelinou Jolie. Tento krát zažiarila v jemných obtiahnutých šatách, ktoré perfektne vyzdvihli jej ženskosť a silu zároveň. V účese stavila na jednoduchosť, zvolila rozpustené vlasy. Doplnila ich výrazných červeným rúžom, ktorý k jej osobnosti dokonale pasuje.

Netradičná Taylor Russell

Ďalšou dámou, ktorá rozhodne mnohých ohúrila, bola aj kanadská herečka Taylor Rusell. Na veľkolepú akciu si obliekla netradičné vintage šaty, za ktorými stojí známa Claudia Schiffer. Niet pochýb o tom, že v nich vyzerala naozaj výborne. Perfektne vyzdvihli jej tmavú pokožku a moderné, krátke vlasy. Avšak mnohí komentovali jej róbu, ako iba odkopírovanú od Caludie.

Mariacarla Boscono vsadila na odvahu

Tento krát prechádzame ešte k o niečo vyzývavejšiemu outfitu. Obliekla si ho na seba talianska modelka a herečka Mariacarla Boscono. Modelka sa predviedla v šatách od návrhárky Ann Demeulemeester. Boli vyrobené priamo pre ňu, ušité presne na mieru. Bielu látku zdobilo čierne perie, nakombinovala ich s  čižmami po kolená a zaujímavými šperkami. Takýto štýl si rozhodne všetci zapamätali!

Sigourney Weaver, jednoducho a vkusne

Známa americká herečka, Sigourney Weaver, ktorá si z tejto akcie odnáša svojho zlatého leva, vsadila na eleganciu. Obielka si jednoduchý, čierny komplet od Chanela. Je očividné, že zo svojho úspechu sa teší a taktiež nemôžeme poprieť, že aj v klasickom štýle jej to poriadne svedčí.

Žiarivá a výrazná Isabelle

Po niekoľkých zemitých či tmavých farbách sa objavila aj dáma, ktorá sa žiarivých farieb rozhodne nebojí. Do krásnych červených šiat sa obliekla francúzska herečka Isabelle Hupert. Jednoduchý odev doplnila výrazným golierom, ktorý róbu príjemne vyzdvihol. Nemôžeme spochybniť, že herečka vyzerá naozaj výnimočne.

Cate Blanchett zvolila čiernu s perlami

Austrálska herečka a režisérka Cate Blanchett, svojím šarmom vyrazila dych mnohým. Na veľkolepú akciu zvolila čierny komplet, ktorý doladili výrazné trblietavé perly. Odhalila holý chrbát, ktorý však perly symbolicky prekrývajú. Hrdo sa ukázala v odeve značky Armani Privé, ktorý jej rozhodne veľmi svedčí.

Poppy Delevigne v nohaviciach

Šaty už dávno nie sú jediná cesta k elegancii. Dôkazom toho je aj americká herečka a modelka, Poppy Delevingne. Na filmový festival dorazila v lesklých čiernych nohaviciach so sakom značky Philosophy di Lorenzo Serafini. Sako malo hlbší výstrih, ktorý skvele vyzdvihol jej sexi postavu. K blond vlasom tmavá farba dokonale ladí, modelka preto vyzerala naozaj obdivuhodne.

Musíme zhodnotiť, že dámy vyzerali naozaj pestro, avšak všetky mimoriadne vkusne a upravene. Ktorý outfit bol vo vašich očiach ten najkrajší?

Eva Herzigova

Česká topmodelka Eva Herzigová (51) je pravidelnou návštevníčkou filmového festivalu v Cannes, ale tentoraz stihla aj ten v Benátkach. Na premiéru filmu Maria o živote opernej speváčky Márie Callasovej s Angelinou Jolie v hlavnej úlohe dorazila v overale, ktorý pripomínal tetovanie. Ukázala sa ako potetovaná Amazonka.

POZRITE SI RÓBY SVETOVÝCH CELEBRÍT V BENÁTKACH V GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 20:56