Astrologička Lucy Porter vyveštila budúcnosť Jen a Benovi.
StoryEditor

Kontroverzná astrologička o budúcnosti Lopez a Afflecka: Bude žiť s mladším. O desať rokov príde dramatický zvrat

28.08.2024, 14:12
Celebrity

Jennifer Lopez (54) a Ben Affleck (51), dve hollywoodske ikony, ktoré kedysi tvorili najsledovanejší pár šoubiznisu, sa po dvadsiatich rokoch znova stretli, opäť zahoreli lásku a hneď sa postavili pred oltár. Lenže, ako rýchlo táto vášeň vzplanula prišiel aj krach ich manželstva ušitého horúcou ihlou. Pred mesiacom sa prevalilo, že idú do rozvodovej vojny a deliť si majetok. Anglická astrologička im teraz vyveštila budúcnosť.

Astrologička Lucy Porter z Londýna predpovedá, že po nedávnom rozchode americkej speváčky Jennifer Lopez a Bena Afflecka, sa speváčka čoskoro zamiluje do mladšieho muža. Dodáva, že rozchod speváčky a herca bol podľa hviezd očakávaný. Avšak astrologistka z Londýna Lucy Porter tvrdí, že dvojica sa za desať rokov dá znova dohromady, pretože je ich spojenie a chémia silná. 

Lucy Porter je vyhľadávaná astrologička, číta z tarotových kariet a rieši duchovné milostné záujmy – ako hviezdy ovplyvňujú romantické rozhodnutia, ktoré robíme. Keďže veští aj svetovým celebritám s obľubou hovorí na margo ich milostných románikov, že rok celebrít je kratší, ako ten psí: "Scarlett Johansson sa rozvádzala už po dvoch rokoch. Čo potvrdzuje moju teóriu, že rok celebrít sa kráti. Kedysi to bolo rovnaké ako rok psa – jeden ľudský rok by sa rovnal asi siedmim rokom celebrít. Takže zatiaľ čo väčšina z nás by bola schopná vtesnať do priemerného života iba jedno alebo dve manželstvá u nich je to inak. Taká Elizabeth Taylor by sa mohla dostať takmer do dvojciferných čísel. Súčasné hviezdy žijú svoj život ešte závratnejším tempom. Pravdepodobne ste mali orgazmy, ktoré trvali dlhšie ako niektoré manželstvá Britney Spears," dodáva.

Jennifer Lopez podala žiadosť o rozvod 20. augusta 2024, presne na druhé výročie ich svadobnej ceremónie v Georgii.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 14:47