Známy moderátor prezradil, ako hospodári s peniazmi.Archív/ Mafra
StoryEditor

Moderátor Libor Bouček prezradil z čoho žije. Vo financiách má jasno, takto zveľaďuje majetok

27.08.2024, 07:00
Celebrity

Sláva je pominuteľná a za každých okolností by sme ju mali prijímať s rezervou. Rovnako to vníma aj známy český moderátor Libor Bouček (43). Exmanželovi Marianny Ďurianovej (47) sa nepochybne poriadne darí. Aktuálne je na vrchole svojho úspechu, je dostatočne zabezpečený po akejkoľvek stránke. Aj on však svoju prácu berie s nadhľadom. Prezradil, že taktiež potrebuje finančnú,,istotu“ a aj to, akých zásad sa striktne drží, pri zveľaďovaní svojho majetku.

Libor Bouček je mimoriadne úspešný a obľúbený moderátor, ktorý je populárny nielen v Čechách, ale aj u nás na Slovensku. Uvádzaniu televíznych či rozhlasových akcií sa nevenoval odjakživa. 

Takéto boli začiatky

Začínal ako tlmočník z angličtiny pre celosvetovo známych umelcov, vrátane iluzionistu Davida Copperfielda. Verejnosti sa dostal do povedomia najmä vďaka uvádzaniu známych televíznych formátov. Patrí medzi ne napríklad reality show Vyvolení, Česká Miss či Slávik a taktiež Československá Superstar. Jeho príjemný hlas ste mohli počuť aj z rádií. Pôsobil na českej Európe 2, Exprese či na Frekvencii 1.

Ako hospodári s peniazmi?

O peniazoch premýšľame všetci, a to doslova každodenne. Libor má v hospodárení s nimi celkom jasno. Prispieva tomu aj fakt, že spolu s finalistkou Českej Miss, Gabrielou Boučkovou, má trojročného syna Alberta a sedemmesačnú dcéru Beátu. Snaží sa pre nich robiť všetko, čo je v jeho silách. K čomu nepochybne patrí aj dostatočné finančné zabezpečenie: „Snažím sa investovať a, ako sa hovorí, diverzifikovať portfólio. Niečo je v akciách, niečo v nehnuteľnostiach, niečo v dlhopisoch. Som otec dvoch detí a asi sa nebavíme o tom, že by som im do štartu doprial nejaké strašné peniaze, ale môže prísť množstvo situácií, ktoré prinesú očakávané aj neočakávané náklady,“ povedal moderátor pre portál Blesk.cz.

Môže to skončiť

Taktiež si plnohodnotne uvedomuje aj prchavosť svojho úspechu. Ak sa vám v jednom období darí, v druhom to nemusí byť pravidlom: ,,Aj športovec môže byť na vrchole, a potom mu niekto šliapne na nohu. Musí mať rezervu a zmieriť sa s tým, že ho čaká práca, kde už nebude na takej úrovni,“ tvrdí moderátor s tým, že si absolútne uvedomuje, že to môže kedykoľvek skončiť. Odkazuje napríklad na známy formát Máme radi Česko na Prime. Moderátor prezradil, že túto reláciu chceli už niekoľko krát zrušiť. Sám nerozumie tomu, že sú stále úspešní a sledovaní.

„Vždy, keď tú sériu natočíme, si hovorím: to je koniec. Ale tie čísla sledovanosti sú konštantne nadpriemerné, vidím, že aj iné televízie, ktoré nie sú Prima, to rešpektujú a chvália. Takže pokiaľ to bude baviť ľudí a pána Prachara a pána Kotka, tak to bude fungovať. A keď začneme predstierať, že nás to baví, bude koniec. Divák to spozná,“​ dodal úprimne Libor.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. október 2024 14:37