Známy moderátor prezradil, ako hospodári s peniazmi.Archív/ Mafra
StoryEditor

Moderátor Libor Bouček prezradil z čoho žije. Vo financiách má jasno, takto zveľaďuje majetok

27.08.2024, 07:00
Celebrity

Sláva je pominuteľná a za každých okolností by sme ju mali prijímať s rezervou. Rovnako to vníma aj známy český moderátor Libor Bouček (43). Exmanželovi Marianny Ďurianovej (47) sa nepochybne poriadne darí. Aktuálne je na vrchole svojho úspechu, je dostatočne zabezpečený po akejkoľvek stránke. Aj on však svoju prácu berie s nadhľadom. Prezradil, že taktiež potrebuje finančnú,,istotu“ a aj to, akých zásad sa striktne drží, pri zveľaďovaní svojho majetku.

Oveľa dôležitejší je obsah

Mnoho ľudí sa ho pýta, koľko vlastne za svoju prácu berie peňazí. Je pochopiteľné, že o presnej sume verejnosť určite informovať nebude. Niečo málo však svojím zvedavým fanúšikom predsa len prezradil.

Pred štyrmi rokmi priznal, že spodná hranica moderovania je minimálne 80 tisíc korún (zhruba 3100 eur). Avšak suma sa zásadne líši od typu programu, či jeho dĺžky. Ďalej však o sebe tvrdí, že oveľa dôležitejšie ako peniaze, je pre neho obsah. O čom show bude, ako sa bude vyvíjať a jednoducho to, aké bude mať poslanie.

,,Pre mňa je prioritný obsah. Veľa firiem aj mojich ďalších klientov vedia, že moja prvá otázka je vždy ‚o čom to bude?‘, než ‚aký máte rozpočet?‘. Ale áno, sú tam nejaké poriadky, ktoré sú adekvátne, hoci sa stáva, že robím veci za oveľa viac aj oveľa menej,“ povedal.

Niet pochýb o tom, že obľúbená televízna postava má v svojich príjmoch a výdajoch rozhodne jasno. Či už hovoríme o finančnej istote alebo o spoluprácach, do ktorých sa pustí. Každopádne mu prajeme veľa šťastia, v súkromnom aj v tom pracovnom živote.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. október 2024 23:22