Eva Ševčíková, Vašek Ševčík idú od seba.Profimedia
StoryEditor

Ideálny pár Eva a Vašek sa rozviedli! Trpké slová hudobníka o konci ich lásky

26.08.2024, 12:00
Celebrity

Boli jedným z najstabilnejších párov českého šoubiznisu. Hudobníci Eva (52) a Vašek Ševčíkovi (70) išli od seba. Ich cesty sa rozdelili nie len pracovne, ale i v samotnom spolužití. Rozhodli sa, že ich manželstvo nebude ďalej pokračovať.

}Legendárne duo Eva a Vašek len nedávno oznámilo, že končia so spoločnými vystúpeniami. Už to bol pre fanúšikov šok. Hoci malo ísť len o výmenu speváckeho partnera pre Evu, obavy fanúšikov sa naplnili. Rozpadol sa aj samotný vzťah českých hviezd, ktorý boli skvelí umelci, ale aj roky zamilovaný pár a skvelí rodičia. Ako uvádza denník Aha!, po 35 rokoch manželstva sa 30. júla rozviedli. České spevácke duo bolo na Slovensku známe najmä vďaka teleshoppingovým reklamám.

O príčine rozvodu prehovoril hudobník Vašek. Problémy mali nastať minulý rok ok, keď si Eva zbalila veci a odletela do Ameriky. Sama. "Povedal som jej, nech si uvedomí, že je moja manželka a rodina nie je holubník. Že keď chce slušný človek odísť z rodiny, podá žiadosť o rozvod," uviedol v rozhovore pre denník Václav Ševčík.

Sedemdesiatku oslávil doma a sám

Jeho expartnerka býva na striedačku na Floride a v Prahe. "Po tých 35 rokoch manželstva som to spočiatku nemohol rozchodiť. Už sa ale netrápim a som rád, že to mám za sebou. To, že sa mi ako manželovi a otcovi rozpadla rodina, beriem ako osobnú prehru. Momentálne riešim, ako so svojím životom naložím ďalej. Jedno viem určite. Rozhodne nechcem zostať sám," dodal Václav s tým, že samotu si ani nevie predstaviť a s týmto scenárom do budúcna určite nepočíta.

image

Eva a Vašek Ševčíkovi

Profimedia

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 18:25