Felix Slováček s manželkou Dádou.Archiv MAFRA
StoryEditor

Vojna manželiek Felixa Slováčka: Medzi Patrasovou a jeho zosnulou exmanželkou roky prebiehala tichá vojna

23.08.2024, 13:39
Celebrity

Až štyridsať rokov si ženy Felixa Slováčka (81) nevedeli prísť na meno. Spor bohužiaľ ukončila až smrť jeho prvej ženy Renée Wevelsiepovej (†76), ktorá pred niekoľkými dňami podľahla ťažkej chorobe. Dáda Patrasová (68) ju zdá sa brala celý čas ako sokyňu.

Obe boli krásky, ale úplne iné tipy. Prvá Felixova manželka bola blond, druhá uhrančivo čierna. Milovník žien Slováček šiel u manželiek z extrému do extrému. Ale bojovníčky proti sebe boli obe.

image

Alena Renée Wevelsiepova, exmanželka, Felixa Slováčeka.
 

Profimedia - Standardni obsah

Odstrihnuté vlasy

Po krachu manželstva Renée napríklad tvrdila, že keď mal Felix pri sebe ich spoločnú dcéru René, ktorá dnes už 47 rokov a vtedy bola ešte v predškolskom veku, Dáda ju pre nič za nič týrala. „Dokonca mojej dcérke odstrihla vrkoč!“ obvinila Patrasovú. „Preboha, prečo by som to robila?! Je to nezmysel!“ bránila sa tmavovláska. 

Na bývalej manekýne Reneé na oplátku nenechala nitku suchú. „Nepracovala, bola príživnička,“ tvrdila o nej Dáda.

Felix tieto šarvátky dlho nevydržal. Pre pokoj v druhej rodine sa s tou prvou manželkou prestal úplne stýkať. Navyše bol vtedy ako muzikant veľmi vyťažený, večne niekam cestoval s Karlom Gottom (†80), a tak sa z problémov jednoducho vyzul útekom so saxofónom vystupovať na koncerty.

Mnohoročná nevraživosť medzi ženami skončila až teraz. Renée v nedeľu podľahla dlhoročnej nepriechodnosti ciev. „Museli jej už bolesti tíšiť opiátmi,“ povedal pohnuto Felix. Bol pri nej, keď opúšťala tento svet. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. september 2024 14:54