Martin Nikodým.
StoryEditor

Martin Nikodým kritizuje šou Ruža pre nevestu: „To je otočené naruby!“

21.08.2024, 08:00
Celebrity

Martin Nikodým (53) je ostrieľaný moderátor, ktorého zrejme máločo prekvapí. Aj napriek tomu, že v televízii už zažil a videl hocičo, niektorým obľúbeným formátom absolútne nerozumie. Najväčšiu kritiku vzniesol na šou Ruža pre nevestu.

Martin je doslova stará škola a pri ženách zostáva gentlemanom. Aj preto nerozumie konceptu šou, ktorá má v súčasnosti mnoho priaznivcov.

Všetko naopak

Moderátor Martin Nikodým patrí k stáliciam na televíznych obrazovkách. Videl už teda skutočne hocičo. Aj napriek tomu sú predsa len relácie, ktoré ho dokážu poriadne prekvapiť a nerozumie im. V rozhovore pre Vidadu prezradil, čo sa mu nepáči na šou Ruža pre nevestu: „"V tejto dobe sa to trošku zvrtlo. Čo to je? Tam by nemala byť jedna krásna žena, o ktorú bojuje 15 chlapov? Prečo 15 žien bojuje o jedného muža? To je otočené naruby.“ Dnes sa už gestá, ktoré sú pre tohto moderátora prirodzené nevidia až tak často: „Ja som ten, kto otvára dvere, ja som ten, kto v reštaurácii vždy platí," Výnimku urobí len výnimočne: "Dobre, keď je samostatne žijúca, perfektne zarábajúca žena a povie, že ty už si dvakrát platil, dnes platím ja, tak dobre. Nech sa ti páči, ak na tom trváš..“ Z komentárov na sociálnej sieti je zrejmé, že s Martinovým názorom sa stotožňuje množstvo žien, ale aj mužov. Podľa nich to konečne niekto povedal nahlas.

ANKETA
Pozerali ste šou Ruža pre nevestu?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. september 2024 14:39