Dvojica prechádza ťažkým obdobím.aba
StoryEditor

Neuveriteľný rozchod: Koniec lásky medzi Bekimom a jeho manželkou

03.08.2024, 07:02
Celebrity

Mladý Bekim Aziri (36) je známy humorista, moderátor, podnikateľ a ako sám hovorí známy vozičkár. Po ťažkom úraze ostal pripútaný k vozíku, ale roky si zo seba dokáže robiť srandu. Napriek tomuto hendikepu si našiel lásku, oženil sa a dvojica sa tešila z bábätka. Teraz však oznámil, že ich vzťah sa rozpadá. Mnohí ostali v šoku, keďže dvojica predstavovala ukážkový pár. Aspoň navonok.

Bekim momentálne prechádza náročným obdobím. Večne vysmiaty moderátor a komik totiž prežíva krízu s krásnou manželkou. S Laurou, s ktorou sa vzali pred troma rokmi, už nie sú spolu. Turbulentné obdobie sa im nedarilo zvládať a tak sa rozhodli, že bude asi lepšie ísť od seba, ale stále budú rodičia ich pätnásť mesačnej dcére Elie. 

"Táto správa sa mi nepíše vôbec ľahko. Dnes sa ku mne dostali správy o tom, že prenikli von informácie o mojom súkromí. Sociálne siete dokážu veľa skryť a človek sa na nich prezentuje vždy v tej najlepšej možnej podobe. Pravda je však taká, že prežívame ako rodina asi najťažšie obdobie," začal Bekimov prekvapujúci príspevok.

​"Vychovávame spolu krásnu dcéru Eliu, ktorú nadovšetko obaja milujeme, a vždy ju budeme chrániť a starať sa o ňu s najväčšou možnou láskou. Úprimne priznávam, že pre mňa nie je vôbec jednoduché byť v situácii, keď ako verejne známa osoba musím túto citlivú vec komunikovať na verejnosti. Neprajem to nikomu zažiť, preto sa k celej veci viac vyjadrovať nebudem," odkázal cez sociálne siete. 

ANKETA
Prekvapilo vás, že Bekim má s manželkou problémy?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. august 2024 02:59