Aké sú obľúbené jedlá známych celebrít?archív
StoryEditor

Obľúbené jedlá celebrít nie sú vždy najzdravšie: Neuveríte, čo najradšej konzumuje Madonna či Kim Kardashian

15.08.2024, 10:30
Celebrity

Tak ako aj vy, tak aj známe celebrity majú svoje obľúbené jedlo, ktoré by dokázali jesť aj každý deň, keby to bolo možné. Častokrát však to, čo si najradšej servírujú na tanier, nie je práve najzdravšie. Neuveríte, aké jedlá najviac zbožňuje Madonna či Kim Kardashian. s

Jedálničky mnohých známych celebrít sú inšpiratívne najmä pre ženy, ktoré túžia vyzerať ako z obálky časopisu. Aj keď sa hollywoodske hviezdy snažia stravovať predovšetkým zdravo a vyvážene, aj oni zvyknú zhrešiť. Každá z nich má svoje obľúbené jedlo, ktoré by nedala za nič. Neuveríte, čo najradšej konzumuje Madonna či Kim Kardashian. 

Gwyneth Paltrow 

Známa herečka Gwyneth Paltrow je na seba v stravovaní veľmi prísna. Aj keď najčastejšie konzumuje vegánsku stravu bez obsahu cukrov a tukov, občas si dopraje svoje obľúbené jedlo v podobe talianskej bruschetty. Toto klasické predjedlo si však robí v zdravšej, no o to chutnejšej verzii. 

Kim Kardashian

Podnikateľka Kim Kardashian je pre mnohé ženy inšpiráciou, a to najmä vďaka dokonalým krivkám, ktorými sa pýši už dlhé roky. Aj napriek tomu, že si musí strážiť svoj jedálniček, nedá dopustiť na šišky, ktoré patria k jej najobľúbenejším jedlám. 

Kate Middleton

Okrem toho, že je princezná z Walesu skvelou matkou a vynikajúcou manželkou, pochváliť sa môže aj štíhlou postavou, za ktorú vďačí najmä striktnosti v stravovaní. Síce sú jej kuchárske zručnosti veľmi nízke, jedlo zbožňuje a najradšej si pochutná na indickom curry. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 19:29