Tieto mužské znamenia radi flirtujú.dreamstime
StoryEditor

Flirtovaniu s inými sa nevyhýbajú ani vo vzťahu: Tieto mužské znamenia vzbudzujú v partnerke žiarlivosť

14.08.2024, 14:00
ASTRO

Zatiaľ, čo sa vo vzťahu niektorí muži nepozrú na inú ženu, pretože partnerka je pre nich všetko, existujú aj takí, ktorým nerobí problém flirtovať s inými a prebudiť tak vo svojej polovičke žiarlivosť. Reč je o štyroch mužských znamenia zverokruhu, ktoré zvyknú flirtovať so ženami, aj keď sa nachádzajú vo vzťahu.

Za neverou si mnohí muži predstavia intímne spojenie s inou ženou ako svojou partnerkou, no pritom sa k nej radí aj lajkovanie fotografii na sociálnych sieťach či flirtovanie. Muži narodení v nižšie spomínaných znameniach zverokruhu sú toho jasným príkladom. Aj keď sa totiž nachádzajú vo vzťahu, často flirtujú s inými ženami, kvôli čomu vzbudzujú u svojej partnerky žiarlivosť. Pozrite sa, kto z horoskopu si nedá pokoj s flirtovaním ani vo vzťahu. 

Baran

Muži, ktorí sa narodili v znamení Barana, sú impulzívni, vášniví a energickí. Keďže bývajú obdarení vysokým sebavedomím a skvelými komunikačnými zručnosťami, často flirtujú s inými ženami. Problémom však je, že to robia aj vo vzťahu. Ak by sa však podobne správala aj ich partnerka, okamžite sa nahnevajú a zo vzťahu odídu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 06:42