Yulia a Depp sa zoznámili v Česku.
StoryEditor

Johnny Depp konečne ukázal novú priateľku. Našiel ju v Česku, takto ho zbalila!

06.08.2024, 16:07
Celebrity

Hovorí sa, že svet je malý. A je to skutočne tak! Potvrdzuje to aj aktuálny prípad známeho amerického herca, Johnnyho Deppa (61). Svoju novú lásku si totižto našiel u našich susedov, v Česku. Už nejaký ten čas neoficiálne randí s ruskou modelkou Yuliou Vlasovou (28). O viac ako tridsať rokov mladšia kráska má za hranicami svoj salón krásy. Dnes už ich vzťah nie je tajomstvom. Yulia po prvý krát zverejnila ich spoločnú fotku a dokonca prezradila, čo si myslí o hercovej bývalej partnerke Amber Heard.

Hrdinu Pirátov z Karibiku pozná pravdepodobne každý. Úspešný a talentovaný americký herec má svoju hviezdu kariéru rozbehnutú naozaj perfektne. O niečo menej sa mu však darí vo vzťahoch.

Od lásky na súd

Dva roky bol zosobášený s americkou herečkou a modelkou Amber Heard. Ich láska však nedopadla práve najšťastnejšie. Blondína herca obvinila z domáceho násilia a stali sa tak jedným z najsledovanejších párov show biznisu. Súd nakoniec rozhodol v prospech Deppa. Dnes už sú definitívne od seba a umelcovi sa podarilo otvoriť srdce aj niekomu novému.

Takto to celé začalo

Dnes už Johnny prežíva o niečo spokojnejšie dni. Svoju novú krásku objavil dokonca len kúsok od Slovenska, v Prahe! Stretli sa počas Medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch, ešte v auguste 2021.

O tomto osudovom stretnutí hovorila ešte Nikol Treterová zo šou Love Island. ,,Bola som vo Varoch s kamarátkami a boli sme v klube, kde sme ho stretli. Chceli sme sa s ním odfotiť a on nás pozval k sebe na izbu, pretože na seba nechcel upozorňovať v klube pred všetkými. Rozprávali sme sa, dosť sme si rozumeli, a tak nás ďalší večer pozval na večeru. Bol to neuveriteľný zážitok. Strávili sme spolu tri dni. K ničomu medzi nami však nedošlo, iba sme mu robili spoločnosť,“ opísala Nikol.  V skutočnosti iskra predsa len preskočila, a to medzi hercom a jej kamarátkou. Keď o rok Depp koncertoval v Prahe, dámy na koncert pozval a stretol sa nimi aj v zákulisí. Na fotkách, ktoré zverejnila Nikol, bola aj modelka Yulia.

Prvá zamilovaná fotka

Mnoho ľudí malo doteraz pochybnosti, či dvojica predsa len tvorí pár. Aktuálne sú už všetky špekulácie zbytočné. Júlia totižto na instagrame potvrdila, že niečo medzi nimi rozhodne je.

Na jej sociálnej sieti sa jej fanúšikovia spýtali, či je zamilovaná. Ona na ňu pohotovo odpovedala: ,,Veľmi“.

A to nie jej všetko. Prvý raz ukázala aj ich spoločnú fotku s popisom, že „to je jediné, čo mi pomáha znášať nenávisť zlomyseľných ľudí“. Typická zamilovaná fotka to však nie je. Johnny Yuliu síce objíma, no druhou rukou ukazuje vztýčený prostredník.  Čo presne takouto pózou chceli naznačiť, už nechávame na každého fantázií.

ANKETA
Myslíte, že môže vzťah s tak veľkým vekovým rozdielom vydržať?

Čo hovorí na Amber?

Zvedaví sledovatelia však neprestávajú túto dvojicu skúmať aj naďalej. Otvorenej a zhovorčivej Júlie sa spýtali, aký má názor na Johnnyho bývalú. A ona im absolútne priamo odpovedala.

,,Nemyslím na ňu“ odbila všetkých nedočkavých obdivovateľov. Či už ju má v hlave, alebo skutočne na ňu ani nepomyslí, v niečom sú si predsa len podobné. Mnoho ľudí dokonca tvrdí, že vyzerajú takmer identicky. Nuž, každý z nás má svoj vkus a isté preferencie. Tie Deppove sú skutočne očividné.

SPOLOČNÁ FOTO DVOJICE JE DOSŤ DRSNÁ

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. október 2024 15:32