Johnny Depp má byť opäť zamilovaný. Ide o ruskú modleku.Profimeida
StoryEditor

FOTO Herec Johnny Depp má novú lásku. Modelka má biznis v Prahe!

16.07.2024, 11:27
Celebrity

Vyzerá to, že je Johnny Depp (61) opäť zamilovaný. Zahraničný web Daily Mail ako prvý informoval o tom, že má herec randiť s modelkou Yuliou Vlasovou (28). Tá sa síce mala narodiť v ruskom meste Polevskoj, ale momentálne žije v Prahe, kde prevádzkuje kozmetický salón.

Hviezda Pirátov z Karibiku má mať novú partnerku. Podľa informácií Daily Mailu je jej dvadsaťosemročná ruská modelka Yulia Vlasova. Prvýkrát bola s hercom videná v roku 2021 a od tej doby sa majú intenzívne stretávať. Naposledy bola dvojica videná minulý týždeň vo štvrtok na londýnskom letisku.

Na niektorých záberoch boli zachytení spolu a rozhodne nepôsobili len ako priatelia. Yulia v jednom zo svojich príspevkov na sociálnych sieťach, ktorý je už teraz zmazaný, označila Deppa za „neuveriteľne talentovaného a inšpiratívneho človeka“.

Blond modelka pochádza z ruského mesta Polevskoj, ale ako mladá už išla študovať do Českej republiky. Momentálne žije v Prahe, kde si otvorila kozmetický salón. Podľa dostupných zdrojov sa s hollywoodskym hercom prvýkrát stretla na 55. ročníku Medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch v auguste 2021.

Búrlivák Depp v minulosti tvoril pár s modelkou Kate Moss, s ktorou neustále priťahovali pozornosť škandálmi. Zrejme najsledovanejší bol jeho rozvod s herečkou Amber Heard, s ktorou si padli do oka na nakrúcaní. Rozviedli sa v roku 2017, ale rok na to ho blondína zažalovala. Súdny spor o odškodné trval mesiace. Umelkyňa tvrdila, že ju počas manželstva psychicky či fyzicky týral. Pod vplyvom alkoholu bol násilný a vyžadoval styk aj keď ona odmietala a bola obeťou domáceho násilia. Toto všetko bolo v žalobe, ktorú na Deppa podala Anber Heard. 

image

Herec na súde s exmanželkou.
 

Profimedia - Paparazzi

Depp prišiel "vďaka" tomuto procesu o nie málo peňazí. Prišiel o veľa spoluprác, o herecké ponuky a dokonca ho vyškrtli z hlavnej úlohy obľúbeného Jacka Sparrowa z Pirátov z Karibiku. 

Fiasko?

V júny 2022 bol súd ukončený. Súd dal za pravdu Amber Heard iba v jednom bode. Na základe výroku súdnej poroty mu musí zaplatiť 15 miliónov dolárov za ohováranie v súvislosti s výrokmi o domácom násilí počas ich krátkeho manželstva. Pirát z Karibiku od nej požadoval 50 miliónov za ohováranie a poškodenie jeho mena.

Výrazne menšie odškodné vo výške dvoch miliónov dolárov sedemčlenná porota prisúdila aj herečke, a to za urážlivé vyjadrenie zo strany Deppovho právnika.

Napriek tomu, že porota rozhodla, že Depp má dostať 15 miliónov, sudca znížil represívne časť odškodného (pôvodne 5 miliónov dolárov) na maximálnu sumu 350-tisíc dolárov, ktorú je podľa zákonov vo Virgínii možné v takomto prípade vyplatiť. Herec tak po odrátaní odškodného pre exmanželku dostane celkovo 8,35 milióna amerických dolárov. Tento proces rozdelil fanúšikov na dva tábory a pred budovou súdu pravidelne stáli davy ľudí s transparentami. Jedni fandili Amber, druhí Johnnymu. O celom procese natočil Netflix aj seriál "Depp v. Heard". 

POZRITE SI JEHO NOVÚ PRIATEĽKU V GALÉRII

VIAC FOTIEK MLADEJ KRÁSKY VO VIDEU

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. október 2024 18:46