dreamstime
StoryEditor

Česká speváčka ukončila vzťah, boli spolu 27 rokov. Koniec kvôli návykovým látkam či milenke?

06.08.2024, 10:30
Celebrity

Mala práve prežívať to najkrajšie obdobie každej ženy, namiesto toho česká speváčka Anna K. (59), vlastným menom Lucianna Krecarová (59) len ťažko zadržiava slzy a na koncertoch skrýva zdrvenú dušu za veľký úsmev. Namiesto svadby prišiel po 27 rokoch vzťahu s Tomášom Varteckým (54) rozchod! Dôvod je strašný.

Ešte nedávno so snúbencom obvolávali príbuzných a kamarátov s pozvaním na prísne utajovanú svadbu. „Všetci sme sa veľmi tešili a hlavne im to obom veľmi priali. Zdalo sa, že sa plní jeden príbeh lásky zakončený svadbou. Lenže zrazu som sa dozvedel, že je všetko zrušené,“ zveril Blesku jeden z hudobníkov, ktorý spolupracuje s Varteckým s tým, že veselica mala prebehnúť na konci augusta. A to len cez minuloročné Vianoce prebehla žiadosť o ruku. Dvojica sa spoznala v deväťdesiatych rokoch na spoločnom výlete s kamarátmi.

Pár po 27 rokov prechádzal dobrým aj zlým. Asi najväčšou záťažou v minulosti bola rakovina, ktorou si speváčka prešla dvakrát. „Vtedy Anna ukázala svoju silu. Držala nad vodou nielen seba, ale aj Tomáša, a do toho bojovala s chorobou. Všetko to ustáli. A keď prišla od Tomáša žiadosť o ruku, bolo to ako filmový happy-end. Lenže potom sa všetko zrútilo,“ ďalej opisuje človek z hudobnej brandže. „Rolu nezohrala žiadna nevera, ale Tomáš mal vždy blízko k experimentovaniu s najrôznejšími látkami a rád alkohol, a Lucka (Anna K. sa v občianskom živote volá Luciana Krecarová – pozn. red.) všetko znášala, kým to bolo v nejakej prijateľnej miere. Len v posledných mesiacoch sa mu to vymklo z ruky," popísal kolega, čo sa dialo pri jednom z najstabilnejších hudobných párov.

image

Anna K. a Tomáš Vartecký

Profimedia - Standardni obsah

Nedala to

Bohužiaľ práve alkoholu a drogám mal Tomáš holdovať čoraz viac, až im prepadol úplne. Nebolo to prvýkrát, avšak doteraz sa mu vždy podarilo za pomoci odborníkov závislosť poraziť. Tentokrát ju ale nechal zájsť najďalej. Umelkyňa musela zrejme aj kvôli svojmu psychickému zdraviu vzťah ukončiť. Spevák bol na sociálnych sieťach vo videách viditeľne schudnutý a strhaný. Dá sa len polemizovať prečo. Speváčka vyjadrenie médiám nedala.

Napísala iba odkaz na sociálnej sieti:

ČÍTAJTE ĎALEJ

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. október 2024 12:22