dreamstime
StoryEditor

Česká speváčka ukončila vzťah, boli spolu 27 rokov. Koniec kvôli návykovým látkam či milenke?

06.08.2024, 10:30
Celebrity

Mala práve prežívať to najkrajšie obdobie každej ženy, namiesto toho česká speváčka Anna K. (59), vlastným menom Lucianna Krecarová (59) len ťažko zadržiava slzy a na koncertoch skrýva zdrvenú dušu za veľký úsmev. Namiesto svadby prišiel po 27 rokoch vzťahu s Tomášom Varteckým (54) rozchod! Dôvod je strašný.

„Moji drahí priatelia, kamaráti...To, čo teraz píšem, je jedno z najboľavejších písaní. Oznamuje sa mi ťažko, že sa môj život za posledných pár mesiacov opäť otočil zo svetla do tmy. Viete, že o svojom súkromí na verejnosti väčšinou nehovorím. Teraz ale prišiel čas, kedy sa vyjadriť k situácii, v ktorej som sa ocitla, bohužiaľ musím. Zverujem sa vám tu preto, aby ste sa túto nemilú a vážnu vec dozvedeli prvýkrát odo mňa," napísala pre všetkých Anna K.

Lenže je to možno trochu inak, pretože Vartecký odhalil novú partnerku na svojich sociálnych sieťach: „Je na čase povedať, že už nejaký čas je moja partnerka Martinka,“ napísal k fotke, na ktorej sa túli k usmievavej žene a čiastočne ju zakrýva svojimi dlhými dredami. Na ďalších snímkach spolu mieria na hudobnú skúšku alebo si užívajú hudobný festival. Nechýba aj popis „new life“, čím Vartecký všetkým jasne dáva najavo, že začína novú etapu svojho života.

FOTO JEHO NOVEJ LÁSKY NÁJDETE V GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. október 2024 14:28