Speváčka Marta Jandová.Televízia JOJ
StoryEditor

Marta Jandová skončila v nemocnici. Tento úraz tak rýchlo nerozchodí

01.08.2024, 10:30
Celebrity

Leto je spojené s rôznymi výletmi, dovolenkami či aktivitami. Známa česká speváčka Marta Jandová (50) však bude musieť zvyšok leta stráviť zrejme na lôžku. So zlomenou nohou by sa jej totiž po výletoch chodilo len veľmi ťažko.

Pre známu speváčku, ktorá má vždy energie na rozdávanie to bude zrejme veľmi náročné, zostať niekoľko týždňov bez aktivít. Úraz, ktorý mala jej však toho veľa nedovolí.

Zlomená noha

Fotografia, o ktorú sa Marta podelila so svojimi fanúšikmi neveštila nič dobré. Speváčka má na nej síce vyložené nohy na stole, no žiaľ jedna je v sadre a vyzerá to tak, že ani tá druhá noha nie je úplne v poriadku. Stačí trošku nepozornosti a nešťastie je na svete. Svoje o tom už v tomto prípade bude vedieť aj samotná Marta: „Včera som mala v Prahe fotenie na titulok knižky, ktorá mi vyjde v októbri. Hneď po fotení som vonku zakopla o podivný obrubník a rozpleskla som sa na ceste. Bohužiaľ sa mi vstávalo trochu horšie a po pár pokusoch o chôdzu sme radšej šli na pohotovosť. Bohužiaľ mám zlomenú kostičku v nohe a po zvyšok prázdnin budem skôr v tejto polohe. No, je to na prd, ale mohlo byť aj horšie.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. október 2024 12:31