Speváčka oslavovala narodeniny.Profimedia
StoryEditor

Marcela Laiferová oslavovala narodeniny: Takto to u nej doma vyzerá. Hostia iba v ponožkách

19.07.2024, 10:17
Celebrity

Slovenská speváčka, lekárka a astrologička Marcela Laiferová oslávila v kruhu svojich najbližších priateľov krásne 79. narodeniny. Popriať jej prišiel napríklad Jozef Oklamčák či herec Štefan Skrúcaný.

Hodovalo sa a radovala priamo doma u speváčky Marcrely Laiferovej.Doma si vystrojila oslavu pri príležitosti narodenín. Neišlo síce o okrúhliny, ale aj sedemdesiat deväť rokov je predsa príležitosť k oslave. Energická Marcela Laiferová pozvaných pohostila, ako sa patrí. Stôl slávnostne prestrela a dostala aj kopu darov.

Lenže ako to býva na Slovensku obyčajom, návšteva sa musí pri dverách vyzúvať. Preto to doma s návštevami vyzerá trochu úsmevne. Hostia prídu pekne vyobliekaní, ale po byte sa už pohybujú v ponožkách. Tento zvyk okomentoval odborník na etiketu Ladislav Špaček, ako prežitok a mohli by sme sa už v tomto posunúť: "Teraz sa na sociálnych sieťach oprie polka národa. Áno, na návšteve sa nevyzúvame. Viete si predstaviť, že by som teraz tu stál, Mám oblek, kravatu a by som tu stál teraz v ponožkách? A to by som sa musel modliť aby som nemal dieru na ponožkách. No nesmejte sa. To sa vám môže tam aj cez deň stať," vysvetlil odborník. "Moja žena je čistotná, to sa naučila od svojej maminky. Že vie vytierať. Dnes sú už na to také prostriedky, že nie je dôvod," dodal.

FOTO Z OSLAVY NÁJDETE V GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. august 2024 19:48