Zlatica Švajdová Puškárová je mimoriadne obľúbená slovenská moderátorkaArchív/ Mafra
StoryEditor

Zlatica Puškárová odhalila svoje telo v plavkách! Jej dekolt vás poriadne šokuje!

16.07.2024, 20:00
Celebrity

Zlaticu Puškárovú (47) sme dlhé roky poznali ako tvár tých najdôležitejších aktualít, ktoré večer dopĺňajú nejednu obývačku. Aktuálne spravodajstvo nemoderuje, avšak napriek tomu je často na očiach verejnosti. Udržiava sa preto v perfektnej kondícii! Počas týchto teplých dní oddychuje na dovolenke a svojím fanúšikom sa pochválila poriadne odvážnymi fotkami. Najskôr ukázala manžela v plavkách, potom bol rad na nej. Jej hrudník mnohým vyrazil dych, takto ju v televízii neuvidíte!

Zlatica je populárna slovenská novinárka, ktorú verejnosť pozná najmä z moderovania Televíznych novín a predtým politickej relácie na telo. Na istý čas sa však kvôli zdravotným komplikáciám odmlčala. Dlho noviny nemoderovala, po nejakej dobe však prišla so záverečným verdiktom. Nevrátila sa síce na kreslo večerného spravodajstva, ale vedie vlastnú reláciu. Jej nový autorský projekt sa volá Zlaté talenty so Zlaticou a predstavuje šikovných ľudí, ktorí si zaslúžia mediálnu pozornosť.

Zaslúžený oddych

Niet pochýb o tom, že Puškárová má za sebou pomerne náročné obdobie. Prezradila, že ju trápili hlasivky a dráždivý kašeľ, dnes už je našťastie v poriadku. Po turbulentných mesiacoch sa aj známa rodina rozhodla pre oddych. So svojím manželom Patrikom Švajdom a ich deťmi vyrazili na zaslúženú dovolenku.

Aktuálne sa nachádzajú v zahraničí, kde si spoločne užívajú chvíle oddychu. Zatiaľ verejnosti neprezradili, kam presne sa vybrali, avšak odhalili niekoľko momentov, ktoré im spríjemňujú ich pobyt.

Patrik a jeho skrytý talent

Zlatica sa rada svojím sledovateľom prihovorí. Z dovolenky začala tým, že zverejnila svojho žonglujúceho partnera. Popisom k fotke zažartovala, že by sa vďaka tomuto talentu mohol zúčastniť dokonca jej relácie! Na videu je Patrik bez trička, čo nepochybne zaujalo mnohé dámy.

Ďalšou fotkou však moderátorka zabodovala ešte o niečo viac. Zverejnila totižto svoju selfie v plavkách. Jej vyzývavý hrudník zaujal mnohé zvedavé tváre. V takejto póze Zlaticu veru nepoznáme! Napísala k nej aj výstižný popis, s ktorým sa v týchto dňoch stotožní asi každý. Titulok znel,,hot summer“ čo v preklade znamená horúce leto. A to veru za posledné dni prežívame v plnom nasadení!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 01:32