Zlatica Švajdová Puškárová sa vracia na televízne obrazovky.
StoryEditor

Zlatica Puškárová viac nebude moderovať Televízne noviny. Začína vlastný projekt

19.06.2024, 13:12
Celebrity

Moderátorka Zlatica Švajdová Puškárová bola dlhý čas PN a z obrazoviek sa stiahla. Riešila svoje zdravotné problémy a diváci sa pýtali, kedy sa vráti.Teraz Markíza prekvapila novým plánom čo so Zlaticou chystajú. Na obraz sa vracia po štyroch mesiacoch.

Nový seriál Zlatice Švajdovej Puškárovej sa čoskoro stane pravidelnou súčasťou sobotných vydaní hlavnej spravodajskej relácie Televízne noviny, oznámila modro-žltá televízia v tlačovej správe. Pôjde o pravidelnú reportážnu sériu s názvom „Zlaté talenty so Zlaticou“. Blondínka bude cestovať po celom Slovensku a predstavovať divákom a diváčkam talentovaných ľudí, ktorí si zaslúžia mediálnu pozornosť: „Zobrala som kameru, mikrofón do ruky a hľadám inú tvár Slovenska. Budem netradičnou formou vyhľadávať mladé, šikovné, častokrát až svetové talenty, ktoré sú napriek skvelým úspechom spoločensky neviditeľné. Chcem tak prispieť k tomu, aby sa upriamila pozornosť na talenty, ktoré svojimi schopnosťami inšpirujú a motivujú nielen svoju generáciu, ale celú spoločnosť. Vidím príležitosť práve v tomto kritickom období prirodzene vyvolať hrdosť a nie nenávisť,“ vyjadrila sa moderátorka.

„Veľmi nás teší, že sa Zlatica vracia na obrazovky TV Markíza a že bude môcť v Televíznych novinách opäť preukázať svoj nesporný novinársky talent. Keďže sa chce plne venovať svojmu autorskému seriálu, nateraz sa s ňou diváci a diváčky nebudú stretávať v pozícii moderátorky hlavnej spravodajskej relácie. Naďalej s ňou však počítame aj pri moderovaní mimoriadnych relácií pri príležitosti významných slovenských i svetových udalostí,“ povedal Michal Kratochvíl, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza.

ANKETA
Bude vám Zlatica v správach chýbať?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. jún 2024 13:17