Kultový oblek z krstného otca ide do dražby.Profimedia - Paparazzi
StoryEditor

Ikonický smoking Marlona Branda z filmu Krstný otec je na predaj. Cenu odhadujú poriadne vysoko

16.07.2024, 09:49
Celebrity

Luxusný smoking, ktorý mal na sebe herec Marlon Brando v úvodnej svadobnej scéne vo filme Krstný otec z roku 1972, ide do dražby a očakáva sa, že o neho bude poriadna bitka.

sa, že sa vydraží za 200 000 dolárov. Oblek, ktorý obliekol pre rolu zločineckého bossa Vita Corleoneho, ešte nikdy nešiel pod dražobné kladivko a pochádza zo súkromnej zbierky. Ide o čierny smoking so saténovými chlopňami a parížskym takzvaným  "cran Necker“, je to jedinečný francúzsky dizajn klopy, kde je šev zarezaný oveľa hlbšie ako zvyčajne, takmer vodorovne, a hroty sa rozprestierajú širšie. K tomu má herec oblečenú zodpovedajúcu vestu. Všetko je to spárované s hodvábnym saténovým motýlikom a jeho košeľa je biela s tuhou hladkou prednou náprsenkou s odnímateľným krídlovým golierom a jednoduchými manžetami zdobenými striebornými manžetovými gombíkmi. Na klope má prírodnú červenú ružu.

image

Muži chceli byť príťažlivý ako Brando a všetky ženy po ňom šaleli.

Profimedia

NEZUNUJE SA

Film Krstný otec je dráma z prostredia mafie, nakrútená podľa rovnomenného románu Maria Puza, patrí medzi prelomové diela. Kultový film bol nakrútený v roku 1972 a stále si nájde nových fanúšikov. Keď sa hral v sedemdesiatych v kinách každý chlapec chcel byť ako Marlon Brando. Sú dokonca stránky, ktoré ponúkajú návod pre mužov ako sa obliecť a získať tak jeho šmrnc.  

POZRITE SI UKÁŽKU ZO SCÉNY, KDE MÁ SMOKING NA SEBE

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. august 2024 19:35