Na koncertoch Mira Jaroša sa zabavia malí i veľkí.Peter Frolo
StoryEditor

Miro Jaroš: Návrat do deväťdesiatych rokov skoro nevyšiel!

11.07.2024, 11:58
Celebrity

Obľúbený detský spevák sa svojím posledným albumom aj turné Disco trafil do vkusu nielen deťom, ale aj ich rodičom. Mirove turné sa však takmer neuskutočnilo. Spevákovi sa totiž zhoršil zdravotný stav.

Miro Jaroš je mladý a energický spevák avšak aj na neho prišlo ťažké obdobie kedy zápasil so zdravotnými problémami a takmer nevyšiel na pódium: „V deň nácviku turné ma seklo v krížoch. Bál som sa, že turné budeme musieť odvolať. Našťastie, lekári ma dali dokopy a premiéru som zvládol. V Bratislave hrozilo, že sa koncert neuskutoční kvôli počasiu, no búrka sa našťastie spustila až polhodinu po koncerte. Mnohí fanúšikovia na koncert do Martina prišli neskôr, alebo nedorazili vôbec kvôli havárii kamiónu pod Strečnom. Na koncerte v Nových Zámkoch boli naopak extrémne horúčavy, že sme fanúšikom zabezpečili pri vstupe aj fľašku vody,“ spomína na nepríjemnosti a nepredvídateľné situácie Miro. 

Deväťdesiatky sú zase v móde

Na koncertoch zabavili všetkých a vďaka nemu sa do módy vracajú aj voľakedy populárne šuštiakové súpravy, pestrofarebné oblečenie s trblietkami a čelenky. „Obliekli sme sa v štýle tanečnej éry rokov 90tych. Tú mám najradšej!“ hovorí Miro Jaroš. Na pódiu počas koncertov viseli retro disko gule, najväčšia z nich má priemer až jeden meter. Svetelné efekty len podčiarkli skvelé tanečné čísla pripravené Norom Grofčíkom.  „Po prvom koncerte som v noci ležal doma v posteli a celý som sa triasol. Akoby mi postupne dochádzalo, čo sme to vlastne zažili. Bolo to pre mňa také silné, že som to nevedel spracovať. V hlave mi išli slová od nášho organizátora: „Bolo tam viac ľudí, než na niektorých festivaloch!““

Plní si sny

„Na príprave takéhoto programu pracuje tím 60-tich ľudí. Bez ich odhodlania a nadšenia by nič z tohto nebolo možné. Som im všetkým vďačný, pretože vďaka ním môžem snívať vo veľkom!“ hovorí obľúbený spevák. „Posledné dva koncerty odohráme po dovolenke v auguste. Tešíme sa na všetkých v Banskej Bystrici a v Košiciach, kde budú aj nové prekvapenie!“ odkazuje Miro Jaroš svojim fanúšikom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 04:03