Česká modelka Jitka Boho.Profimedia
StoryEditor

Dokonalosť na fotkách je iba ilúzia, odkazuje. Česká modelka sa vyfotila v tej najNELICHOTIVEJŠEJ póze

10.07.2024, 15:10
Celebrity

Česká Miss 2010 s bezchybnou figúrou, Jitka Boho (32) zverejnila pre mnohé ženy neprijateľný záber. Ukázala ako vyzerá aj Tá najchudšia žena, keď si sadne a proste sa uvoľní. Veď predsa normálne! Vypuklé bruško odhalila v mini žltých bikinách. Rozhodla sa na záberoch predviesť, ako fotky dokážu klamať. Ukázala sa pred aj po.

„Dokonalosť je len ilúzia,“ napísala bývalá česká kráľovná krásy a speváčka Jitka Boho a nebála sa ukázať ako jej telo vyzerá v skutočnosti, keď nie je "našponované". Takéto niečo by drvivá väčšina žien nikdy nezverejnila. Jitkina odvaha sa naozaj cení.

Okrem póz postojačky, kedy jej figúra pôsobí dokonale, zverejnila aj záber v sede, kde sa ukáže faldík na bruchu alebo fotku svojich stehien, aby bolo jasné, že nie sú ako z kameňa. Tento príspevok si vyslúžil mnoho lajkov a pozitívnych komentárov. „Moje telo mi dalo dve deti (zatiaľ) a je tu pre mňa už skoro tridsaťtri rokov. Ďakujem mu a milujem ho so všetkým, čo k tomu patrí,“ napísala modelka s tým, že to ale neznamená, že na svojom tele nebude ďalej pracovať. Poctivo cvičí, aby si figúru udržala. Okrem toho začala držať prerušovaný pôst. Najskôr jej tento spôsob stravovania nevyhovoval a prestala s tým. Potom si ale našla viac informácií a začala znova. „Zvlášť u žien je dôležité plánovanie v súvislosti s cyklom a hormonálnymi zmenami nielen počas mesiaca, ale počas celého života,“ hovorí Jitka Boho.

„Vo svojom jedálničku som urobila pár zásadných krokov – nepijem kávu (a paradoxne mám teraz viac energie), vyradila som lepok (nie zas tak striktne, ale z 90 %). Rozhodne mám pocit, že keď jej človek striedmejšie, má potom priestor telo rýchlejšie regenerovať a má aj viac sily. Cítim pozitívny vplyv aj na psychiku,“ hovorí kráska, ktorá svojim odkazom chcela povzbudiť všetky ženy, ktoré sa snažia o dokonalú nedokonalosť.

POZRITE SI ODVÁŽNY ZÁBER V GALÉRII

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 01:33