Dcéra Dary Rolins všetkých poriadne šokovala.Profimedia
StoryEditor

Dcéra Dary Rolins sa otrávila alkoholom! Takto dopadla, musel ju zachraňovať jej otec

10.07.2024, 10:32
Celebrity

Aj v slávnej rodine to sem tam poriadne zaškrípe. Rovnako to je aj v prípade známej speváčky Dary Rolins. Dcéra Laura jej za posledné obdobie totižto skutočne spestrila život. Sama sa priznala k tomu, že sa pred nedávnom otrávila alkoholom. A očividne to nebol len výmysel. Zachraňoval ju totižto jej otec. Len šestnásť ročná Laura priznala, že je to posledný krát, kedy pila alkohol. Či jej to vydrží, to už povedať nedokážeme.

Dara Rolins spolu s hudobníkom Matejom Homolom sú rodičmi šestnásťročnej Laury. Ľudia ju dobre poznajú, speváčka sa s ňou na verejnosti rada pochváli. O nijakých problémoch s ňou zatiaľ reč nebola, možno až do tohto momentu. Dcéra totižto sama priznala, že s alkoholom má skutočne nepríjemnú skúsenosť. Negatívnu až do takej miery, že sa rozhodla dať od neho navždy ruky preč!

Bolo to naposledy, čo som pila

V rozhovore pre Novinky na rovinu opísala svoje skúsenosti. Niet pochýb o tom, že bola skutočne úprimná. Bez hanby totižto celému Slovensku vyklopila túto drsnú pravdu.

„Áno, raz som bola niekde o tretej hodine ráno a otrávila som sa alkoholom,“ prezradila o sebe Laura, ktorá si pravdepodobne uvedomuje, že ešte nie je oprávnená piť alkohol.

 „Otec pre mňa prišiel, to bolo naposledy, čo som pila, a otec to pochopil,“ dodala otvorene tínedžerka.

Reakciu otca nikto nečakal

A ako to vnímal on? Mnoho ľudí by čakalo, že ju pokarhá a nebude sa s ňou ešte dlho rozprávať. Alebo jej udelí trest, ktorý by ju skutočne mrzel. Avšak práve naopak. K ničomu takému nedošlo, Laurin otec sa na túto situáciu pozerá s nečakaným nadhľadom.

„To bolo vtipné. O druhej ráno za mnou prišlo do postele niekoľko tínedžerov a mrmlali mi: ‚Pane Homolo, Laura nedýcha.‘ Ja som sa zbalil a išiel som na chatu, taká klasika – mladí mali žúr,“ opísal hudobník.  „Videl som tú situáciu pred 30 rokmi z opačnej strany. Nebol dôvod ju trestať, ona mala opicu, vytrestala sa sama. Som rád, že dokáže ísť niekam a zabaviť sa. Veľa detí sedí doma na počítači. Som rád, keď deti majú žúrky a robia to, čo sme robili my,“ zdôraznil s tým, že aj on sám má za sebou celkom bujnú históriu.

On bol rovnaký

O tom, že svoju mladosť si jej otec užíval určite nepochybujeme. V rozhovore ďalej prezradil, ako jeho roky vyzerali a dodal, že ich vôbec neľutuje. Žijeme len raz a aj on si chcel jednoducho užívať.

,,Bol som poriadne rozbehnutý. V šestnástich rokoch som už mal prepichnuté uši, počúval som punk a môj život sa obracal na samé alternatívy. Stále som bol s partičkou vonku, veľa som jazdil na skejte a žil som „streetový“ život. Zanedbával som školu, toto Laura určite nemá po mne. Študuje celkom prestížne anglické gymnázium a vedie si dobre. Ja som sa sám učiť nikdy nedokázal,“ povedal úprimne Matej.

Či už sa k Laure dostala nejaká tá negatívna reakcia, alebo naopak situáciu uzavreli v pozitívnom duchu, veríme, že nič podobné sa už opakovať nebude. Takéto správy rodičov nikdy nepotešia. Aj keď je Laura zdravá a absolútnom poriadku, dostala od života minimálne dobrú skúsenosť. Bude poučená, že takýto stav už nikdy zažiť nechce.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 01:31