Brad a Ines sa držali sa za ruky, čím oficiálne potvrdili ich vzťah.Profimedia
StoryEditor

Brad Pitt je oficiálne zadaný! Jeho kráska verejnosť šokovala týmto outfitom

10.07.2024, 10:00
Celebrity

Ikonická dvojka showbiznisu, Brad Pitt (60) a Angelina Jolie(49), už nejaký ten piatok netvoria populárnu dvojicu. Dlhšiu dobu sa šepkalo o tom, s kým sa pravdepodobne charizmatický herec stretáva. Dnes už špekulácie nie sú potrebné. Umelec oficiálne potvrdil vzťah so svojou takmer o 30 rokov mladšou partnerkou, Ines de Ramon (34). V nedeľu sa spolu ruka v ruke prechádzali na športovom podujatí. Očividne sú skutočne šťastní!

Brad Pitt niekoľko rokov tvoril pár s jednou z najkrajších žien sveta, s Angelinou Jolie. V roku 2016 sa však rozhodli ísť od seba. Za posledné obdobie sme skôr počuli o nekonečných súdnych sporoch medzi nimi, ako o tom, že by sa k sebe slávna dvojica vrátila. Na niečo také môžeme rovno zabudnúť. Aktuálne Brad trávi svoje dni s krásnou Ines. Svoje súkromie si doteraz prísne strážili, aktuálne zrejme prišiel čas vyjsť s pravdou na povrch.

Odkedy to ťahajú?

Hollywoodsku hviezdu a celebritnú klenotníčku prvý krát spolu odfotili na koncerte, ktorý sa konal minulý rok v novembri. Fanúšikovia boli vtedy šokovaní, pretože čakali, že Brad po rozvode bude smútiť a zostanete osamote. Pravdou sa však stal presný opak. Na novú lásku nedal dlho čakať a otvoril svoje srdce hnedovlasej dáme. Už vtedy sa začínalo klebetiť, že pravdepodobne spolu chodia. O niekoľko mesiacov neskôr herec údajne predstavil novú dámu svojím priateľom. Je teda vysoko pravdepodobné, že to s ňou už vtedy myslel vážne. Americké média vo februári uviedli, že sa k nemu Ines nasťahovala. Písali taktiež o tom, že je s ním šťastnejšia ako kedykoľvek predtým.

Ines aktuálne pracuje ako dizajnérka. Je vedúcou veľkoobchodu pre losangeleskú značku šperkov Anita Ko Jewelry, ktorá medzi svojich fanúšikov zaraďuje hviezdy ako Hailey Bieber, Kourtney Kardashian a Mandy Moore. S charizmatickým hercom si nepochybne dobre rozumie, pretože si prešla podobným osudom. Len nedávno sa rozišla sa so svojím manželom Paulom Wesleym, s ktorým tvorila pár od roku 2019. Dnes už žijú oddelene.

Na verejnosti sa Ines a Brad objavujú len zriedkavo, táto nedeľa bola výnimkou. Spoločne sa s úsmevom na tvári prechádzali na pretekoch formuly 1 vo Veľkej Británii. Držali sa za ruku a všetkým tak potvrdili špekulácie o tom, či tvoria alebo netvoria pár. Je viac než očividné, že sú spolu úprimne spokojní.

Najviac šokoval outfit

Čo však ľudí začalo okamžite znepokojovať bol dizajnérkin outfit! Na prvý pohľad možno pôsobila elegantne a upravene, avšak na ten druhý niekoľkých kritikov celkom slušne pobúrila.

Bradova partnerka zvolila krátke modré šaty s  dlhými rukávmi. Skombinovala ich  s čiernymi čižmami, zlatým náhrdelníkom a slnečnými okuliarmi. Na tejto kombinácii by nebolo nič zvláštne, keby ľuďom doslova nepriťahovali zrak jej stojace bradavky. Možno by ste si povedali, že takéto drobnosti predsa nebude nikto riešiť. Avšak vo svete celebrít to funguje inak. Na jej oblečenie sa vzniesla vlna kritiky, prekvapenia a odsúdenia. Našli sa aj takí, ktorí jej odvahu schvaľujú. Nie to nič prekvapivé, každému sa predsa páči niečo iné.

ANKETA
Páči sa vám Bradova nová priateľka?

Prečo práve formula?

Možno sa pýtate, prečo sa vybrali práve na takúto udalosť. Má to celkom jednoduché vysvetlenie. Okrem súkromných preferencií má herec aj nejaké tie pracovné. Aktuálne natáča film o formule, akékoľvek informácie či skúsenosti sa mu teda budú hodiť. Premiéra má byť už budúce leto, postupne sa k verejnosti dostávajú prvé plagáty či upútavky. Aj keď nie je presne zrejmé, ako bude film vyzerať, o hlavnej postave uniklo niekoľko informácii.

Hollywoodska hviezda vo filme stvárňuje hlavnú úlohu Sonnyho Hayesa, bývalého jazdca, ktorý sa vracia do Formuly 1. Damson Idris hrá začínajúceho pretekára, ktorému Pittova postava slúži ako mentor. Film režíruje Joseph Kosinski a čoskoro sa dostane na oči aj bežným ľuďom.

Dohadovať sa o tom, s kým aktuálne Brad trávi svoje voľné hodiny je asi zbytočné. Dnes už je celkom jasné, že má o svoju dámsku spoločnosť výborne postarané. Veríme, že tento krát jeho vzťah bude úspešnejší ako tie predošlé. Aktuálne to tak určite vyzerá!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 21:44