Adela Vinczeová prezradila, že šťastie nie je skryté v sociálnych sieťach.Archív/ Mafra
StoryEditor

Adela Vinczeová prezradila jej kľúč k spokojnému životu. Instagram k šťastiu nepomôže, je dobré nerobiť nič!

10.07.2024, 07:00
Celebrity

Dnešný uponáhľaný svet nás často tlačí k celkom absurdným myšlienkam. Zdá sa nám, že hodnotnejšími budeme len v momente, keď budeme produktívnejší. Často máme pocit, že skutočnú cenu nadobudneme jedine v situáciách, za ktoré dostaneme ocenenie druhých. Známa slovenská moderátorka si však myslí niečo úplne iné. Adela Vinczeová (43) tvrdí, že život je o absolútne odlišných hodnotách a snaží sa naň nazerať z inej perspektívy. Takto vníma sociálne siete a tomuto vo svojom živote neprestáva veriť.

Recept na spokojný život

Moderátorka síce neprezradila jej univerzálny recept, ktorý zaručene urobí šťastným každého človeka. Avšak načrtla niektoré skryté prísady, ktoré sú tajomstvom jej spokojného života. Mnoho ľudí sa jej totižto pýta, ako byť šťastná alebo ako to robí, že pôsobí tak vyrovnane. Toto je súkromný pohľad, ktorým sa snaží riadiť už roky.

Hovorí, že keď jej každý deň vychádza všetko tak, ako si to naplánuje je spokojná. Avšak vie, že kľúčom k absolútnej spokojnosti, je byť vyrovnaná aj keď okolnosti neklapú podľa našich predstáv. Niekedy veci jednoducho prestanú fungovať. V jej prípade sa možno zruší dohodnutý rozhovor, nestihne sa dostaviť na miesto, ktoré si vopred vizualizovala, alebo jednoducho jej deň vyzerá úplne inak ako by chcela. Práve v týchto momentoch sa vracia sama sebe. Začína si hovoriť, že spokojnosť nezávisí od vonkajších okolností, ale od nás.

,,Napríklad keď mi padajú plány, snažím sa veci pochopiť a byť s nimi spokojná v takom štádiu, v akom sú. A taktiež, nie vždy musím pochopiť prečo sa to deje. Keď veci prijímam, som na jednej vlne so životom. Netlačím a nekomplikujem si život sama,“ hovorí Adela Vinczeová.

Známa slovenská hviezda má vo svojom živote očividne jasno. Dlhé roky však na svojom nastavení pracovala a dotiahla to do úspešného konca. Môže byť pre nás veľkou inšpiráciou. Keď niečo chceme, je len na nás ako sa k tomu postavíme. A ak budeme vytrvalí, dosiahneme to!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 20:54