Už sú oficiálne pár.archív
StoryEditor

Politik Giymesi potvrdil vzťah s novou priateľkou. Dojemné slová o láske pre hviezdu Markízy

04.07.2024, 10:36
Celebrity

Už žiadne tajnosti, či nejasnosti! Je to potvrdené, Stanka z Ruže pre nevestu (30) tvorí oficiálny pár s politikom Györgyom Gyimesim (43). Dokonca jej adresoval romantické vyznanie, o ich láske teda niet najmenších pochýb. Fanúšikovia o skrývaných iskrách v tejto dvojici tušili už dávnejšie. Víťazka známej šou sa totižto prednedávnom prezradila videom, ktoré uverejnila na sociálnej sieti. Dnes však už nikto špekulovať nemusí, pravda vyšla na povrch sama a na rovinu!

image

Stankine video z kuchyne, na ktorom sa prezradilo ich spoločné stretávanie.

IG/ Stanislava Luckova

Našiel spriaznenú dušu?

Dnes už je viac než jasné, že politik je do krásnej dámy šialene zamilovaný. Potvrdilo to aj jeho romantické vyznanie. Je možné, že konečne našiel to, čo hľadal?

Pravda je, že v Stanke som našiel spriaznenú dušu, moje alter ego, človeka, s ktorým chcem tráviť čas, a s ktorým ma baví svet. Šťastné páry to takto robia. Musím povedať, že som v nej spoznal mimoriadne citlivého, emancipovaného človeka, pevne stojaceho za svojimi hodnotami, poznajúceho svoju cenu a ktorého neskutočne dokáže trápiť nespravodlivosť. A to sa sochám, ako ju neprajníci s obľubou nazývajú, nestáva. To je vlastne aj dôvod, prečo som sa rozhodol prehovoriť, ako to v skutočnosti je,“ povedal  Gyimesi pre Plus 7 dní. Ďalej sa vyjadril aj k tomu, či zverejnenie kuchynského videa bolo zámerné. Mnoho ľudí si totižto myslí, že presne toto bolo ich cieľom. Podľa sledovateľov ani náhodou takéto konanie nemohlo byť neuvážené.

„V živote som nikomu vo vzťahoch nič neprikazoval, necenzuroval, nenariaďoval, dával absolútnu slobodu. Tak tomu bolo aj s tým videom. Na druhej strane, nemám čo skrývať, skôr naopak. Stanka je rozumná, inteligentná a krásna žena, bol by hriech ju pred svetom skrývať,objasnil politik.

ANKETA
Prekvapilo vás takéto vyznanie?

Koniec špekuláciám, takáto je realita

Mnoho ľudí začalo špekulovať o tom, že sa poznali ešte počas natáčania zamilovanej reality show. V tomto prípade však nemajú pravdu. Podpredseda aliancie tvrdí, že sa zoznámili o niečo neskôr.

„Priznám sa, že televíziu nesledujem, a tak som nesledoval ani reláciu Ruža pre nevestu. So Stankou ma na moju žiadosť zoznámila moja sesternica,“ prezradil.

Pochybovať o tom, ako to medzi nimi bolo či nebolo je v podstate úplne zbytočné. Dôležité je, že oficiálne priznali, že tvoria pár. Samozrejme veríme, že budú šťastní  a spokojní. Aj keď Stankin vzťah s Radkom sa do úspešného konca nedostal, možno práve tento tam mieri!

Politik v minulosti randil s bývalou miss Magdalénou Šebestovou. Dlho im to nevydržalo. Aj keď sa pýšili spoločnými dovolenkami, jedného dňa si obaja spoločné fotky zo sociálnych sietí vymazali.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. október 2024 15:53