S týmto hudobníkom zažil najhorší rozhovor.profimedia
StoryEditor

Sajfa prezradil, s ktorou celebritou zažil najhorší rozhovor v živote a rozplakal sa! Je to líder známej kapely

03.07.2024, 10:13
Celebrity

S nepríjemnými momentmi sa stretávame takmer denne. Zažívame zahanbujúce udalosti, ku ktorým by sme sa radšej nepriznávali a sme vystavení situáciám, ktoré nie vždy dopadnú podľa našich predstáv. Rovnakým emóciám niekoľko krát čelil aj známy slovenský moderátor, Matej Cifra alebo ako ho poznáme, Sajfa (44). Jeho cesta nebola od začiatku jednoduchá. Absolvoval dokonca rozhovor, po ktorom sa rozplakal! Úprimne priznal aj to, že moderátorom nechcel byť odjakživa. Jeho osud si ho tak nejako našiel. Tak, kto bol ten jeho najhorší respondent?

Matej Cifra alebo Sajfa je slovenský moderátor, youtuber a bývalý učiteľ. Ľudia si ho zamilovali najmä vďaka jeho ikonickému hlasu a humoru, ktoré už dlhé roky počuť z rádia. Neskôr začal vystupovať aj na televíznej obrazovke. Niet pochýb o tom, že sa postupom času poriadne vypracoval a dnes už je z neho skutočný profesionál!

Od tabule za mikrofón

Jeho cesta však nebola odjakživa priamočiara. Často vidíme ľudí, ktorí sa pre svoju profesiu doslova narodili. V Sajfovom prípade to bolo celkom inak. V rozhovore na Gauči s Nasklee priznal, že vôbec vyslovene nekráčal za svojím cieľom. Na to, že chce byť moderátorom prišiel v druhej práci. A to pri poriadne nečakanej situácii!

Matej Cifra sa niekoľko rokov venoval vyučovaniu slovenského jazyka a angličtiny. Popri tom, ako vzdelával mladých ľudí si uvedomil, že v tejto aktivite je skryté niečo, čo ho robí naozaj šťastným.

,,Tam som vlastne zistil, že baviť sa s mladými ľuďmi a stáť pre nimi mi nespôsobovalo žiaden dramatický stres. Skôr ma to tešilo, keď sme sa o niečom bavili a rozoberali sme to,“ zhrnul svoje pocity moderátor.

ANKETA
Vedeli ste, že Sajfa bol najskôr učiteľ?

Úspech bez vytýčených cieľov

Sympatický blonďák taktiež tvrdí, že nič z toho čo v živote dokázal, mu nebolo len tak dané. Musel na sebe tvrdo pracovať, byť odhodlaný a vytrvalý. Avšak svoje roky zhodnotil jednoduchým heslom. Na nič sa neupínal! O mnohé veci sa snažil, avšak tie najlepšie mu prišli do života samé, bez akéhokoľvek nátlaku. Taktiež si nikdy neurčoval ciele. Kráčal si svojou cestou, na ktorej sa k nemu prirodzene dostávalo to, čo sa k nemu dostať malo.

Táto hviezda je jeho nočná mora!

ČÍTAJTE ĎALEJ O KOM HOVORÍ

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. júl 2024 10:41