S týmto hudobníkom zažil najhorší rozhovor.profimedia
StoryEditor

Sajfa prezradil, s ktorou celebritou zažil najhorší rozhovor v živote a rozplakal sa! Je to líder známej kapely

03.07.2024, 10:13
Celebrity

S nepríjemnými momentmi sa stretávame takmer denne. Zažívame zahanbujúce udalosti, ku ktorým by sme sa radšej nepriznávali a sme vystavení situáciám, ktoré nie vždy dopadnú podľa našich predstáv. Rovnakým emóciám niekoľko krát čelil aj známy slovenský moderátor, Matej Cifra alebo ako ho poznáme, Sajfa (44). Jeho cesta nebola od začiatku jednoduchá. Absolvoval dokonca rozhovor, po ktorom sa rozplakal! Úprimne priznal aj to, že moderátorom nechcel byť odjakživa. Jeho osud si ho tak nejako našiel. Tak, kto bol ten jeho najhorší respondent?

Začiatky sú všade náročné, rovnako aj v Matejovom prípade. Youtuber zaspomínal na rozhovor, ktorý ho poriadne potrápil. Nebol práve ten najpríjemnejší a pravdu povediac, najradšej by si ho asi vymazal z pamäte. Je prekvapujúce, že najhoršia debata, na ktorú nerád spomína bola so známou hudobnou legendou! Sajfovou nočnou morou bol známy hudobník.

Pred niekoľkými rokmi, keď začínal v rádiu, dostal na prvý pohľad pomerne jednoduchú úlohu. Mal sa na jednej akcií zastaviť za spomínaným hudobníkom. Ten bol vtedy po vážnej nehode. Mladý a neskúsený moderátor sa ho mal spýtať na jeho pocity, prípadne na plány do budúcnosti.

,,Keď som prišiel na za ním, reagoval: Čo chceš? A na otázku ako sa cíti odpovedal: Dobre. Čo plánujete so svojím životom? Neviem. Budete jazdiť ešte na motorke? Neviem. Proste jednoslovné odpovede,“ opísal svoje dávne skúsenosti zhrozene.

Všetkým je jasné, že takáto nahrávka je jednoducho nepoužiteľná. Nemôžeme ju považovať za kvalitný rozhovor, s niečím podobným by v rádiu určite neuspel. V podstate, stále bol v pozícii nováčika. Jeho vedúci chceli kvalitný materiál, takýto prešľap si nemohol dovoliť. Napriek obrovskému stresu, ktorý mu táto situácia spôsobila, sa z nej obdivuhodne pozbieral. Dnes už môže pyšne tvrdiť, že ho posilnila. Aj keď priamo po incidente, mal absolútne odlišné pocity.

,,Po rozhovore som vyšiel von, sadol som si na chodník a rozplakal som sa,“  povedal úprimne.

Možno práve takéto dni mali z neho vyformovať osobu, akou je teraz. Mali mu priniesť skúsenosti, na ktorých neskôr začal stavať. Sajfa je dnes skutočným a najmä ostrieľaným profesionálom. Už ho nič tak ľahko nezaskočí, aj keď vo svojom povolaní sa musí neustále stretávať s niečím novým. Uvidíme, čo nečakané mu jeho hektické dni ešte prinesú.

POZRITE SA V GALÉRII O KOM ROZPRÁVAL

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. október 2024 10:39