Verešovej manžel oslavu 60 rokov.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Verešovej fiasko: Manželovi chcela k šesťdesiatke dať darček, ale všetko sa jej zrútilo

02.07.2024, 19:00
Celebrity

Aj keď mega oslavu Andrea Verešová (43) v pláne nemala, chcela svojho manžela Daniela Volopicha, ktorý má dnes (2. júla) šesťdesiat rokov, na festivale v Karlových Varoch prekvapiť. Sľúbený podnik jej však na párty nepripravili a tak na poslednú chvíľu padol. Ale dorazila aspoň objednaná torta.

Pri pohľade na Verešovej manžela Daniela Volopicha by málokto hádal, že má šesťdesiat rokov. Postavu má zocelenú športom a v tvári má mladistvý výraz. „Musím uznať, že Dan na sebe tvrdo maká a na bruchu má buchty,“ zverila sa Andrea, ktorá mala v pláne usporiadať mu žúr. A práve v priestoroch vysnívaného podniku chcela svojho manžela prekvapiť tortou, darčekom a hlavne priateľmi, ktorých pozvala. Všetko sa, ale zrútilo, ako domček z kariet. „Bohužiaľ majiteľ na poslednú chvíľu nestihol bar pripraviť, a tak všetko padlo. Tortu už zrušiť nešlo, tak ju Dan dostane. Večer pôjdeme s kamarátmi na večeru a tam to pokojne oslávime,“ dodala modelka Verešová. „Dan nič robiť nechce, ale všetci sa ma pýtajú, kde oslava bude a že mu chcú popriať, tak aspoň takto, no," dodala.

​Manželia nechýbajú na žiadnej vychytenej párty a modelka predvádza jeden odvážnejší model za druhým. Nebojí sa vystaviť dekolt či dlhé nohy. A na každej párty musí žiariť v inom modely. 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. júl 2024 19:02