Sajfa sa vyjadril ku kampaniam známych celebrít.archív
StoryEditor

Podpora kampane Végha a Cibulkovej Sajfu neprekvapila: Rytmus to však podľa neho prehnal

29.06.2024, 13:00
Celebrity

Žijeme v krajine, v ktorej má každý možnosť vyjadriť svoj názor a výnimkou nie sú ani známe slovenské celebrity. Či už to robia pre peniaze alebo zadarmo, nie vždy to dopadne najlepšie. Moderátor Sajfa tvrdí, že podpora prezidentskej kampane Végha a Cibulkovej ho neprekvapila, no Rytmus to podľa neho prehnal. Tiež okomentoval Attilovu motiváciu a toto povedal k Cibulkovej.

Niektoré známe celebrity a influenceri sa pri nedávnych prezidentských voľbách rozhodli vyjadriť podporu jednému z kandidujúcich. Svoj názor zdieľali aj na sociálnych sieťach, kde si od fanúšikov vyslúžili nepeknú kritiku, ale aj aj pozitívne ohlasy. Či už to bola spolupráca alebo to robili zadarmo, moderátor Sajfa má na ich vyjadrenia jasný názor. Niektoré celebrity ho neprekvapili, no Rytmus to podľa neho prehnal.

Vyjadrili názor a na tom nie je nič zlé

Do prezidentskej kampane sa okrem iných hviezd zapojil aj Attila Végh. Aj keď sa mu za tento krok podarilo prísť o spoluprácu so známou automobilkou, moderátor Sajfa na tom nevidí nič zlé. „Myslím si, že ho oslovili na spoluprácu. Síce politiku nikdy predtým veľmi neriešil a nezaujímala ho, keď dostal ponuku komerčného charakteru, neodmietol,“ povedal Sajfa. Zároveň sa mu však nepáčila obhajoba jeho názoru, ktorá vraj bola slabá a zbytočná. Moderátor vníma rovnako aj Dominiku Cibulkovú, ktorá sa takisto rozhodla podporiť jedného z kandidujúcich. „Nahrala pekné video, kde tvrdila, že síce politiku nesleduje, no zdá sa jej, že toto je ten správny smer,“ povedal Sajfa, ktorý si dokonca myslí, že za jej názorom nestojí finančná spolupráca, pretože znela autenticky a prirodzene. Naopak si nie je veľmi istý s raperom Rytmusom, ktorý to podľa neho prehnal.

Rytmus to prehnal

Raper Rytmus sa rozhodol verejne podporiť prezidentskú kampaň, no zašiel až priďaleko. „Prekvapil ma. Pretože po vyjadrení vôbec nezvládol komunikáciu. Keď sa ho ľudia začali kritizovať a pýtať sa, prečo podporil daného kandidáta, zobral to ako útok. Sám som mu napísal, že nebol zahnaný dok kúta, ale zverejniť číslo novinára, ktorý sa ho pýta nepríjemné otázky, nebolo správne,“ tvrdí Sajfa. Keďže sa s raperom pozná už dlho, je preňho inšpiráciou a obdivuje ho za to, čo dokázal, veľmi ho prekvapila jeho reakcia. Stačilo by vraj, ak by na otázky odpovedal a nebál sa priznať, že je to spolupráca. Jeho vyjadrenie bolo podľa Sajfu, narozdiel od Dominiky či Attilu, hrané a nacvičené. Takýto štýl komunikácie rozhodne nie je správny. 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. júl 2024 12:19