Ivana podstúpila radikálnu zmenu účesu.Instagram/Ivana Gaborik
StoryEditor

ROZHOVOR s Ivanou GÁBORÍK: „Slzy sa mi kotúľajú po tvári na počkanie,“ netají tanečníčka

28.06.2024, 09:41
Celebrity

Poznáme ju ako skvelú tanečnicu, ale pravdou je, že Ivana Gáborík (37) mala vždy blízko aj k číslam. Je z nej inžinierka ekonómie. I keď už roky nedrie tanečné topánky na parkete, tanec sa jej dostal pod kožu navždy. Hoci postavu má ako modelka, nepreferuje mini, ale skôr rafinované midi. Keď má na výber, uprednostňuje večeru v reštaurácii pred domácim varením, kapučíno s výhľadom na Trenčiansky hrad, v lete Chorvátsko a v zime zas Donovaly.

Čo robíte vo výchove ako vaši rodičia a čo, naopak, nie?

Myslím si, že som rovnako striktná, ako boli moji rodičia.

Ako dnes vyzerá váš ideálny deň?

Ideálny deň je každý jeden, keď sa ráno zobudíme, spravíme si spoločné raňajky a rozprávame sa o tom, čo koho dnes čaká. Staršiu dcéru čakajú kamaráti v škôlke, manžela pracovné povinnosti a my s mladšou absolvujeme povinné jazdy ako preliezky, prechádzky, cvičenie moje alebo jej. Dáme si obed, absolvuje obedný spánok, počas ktorého mám ja priestor na kávu a časť mojich pracovných povinností. No a večer sa schádzame spolu pri večeri, keď každý rekapituluje svoj deň, a uložíme dievčatá. V tom lepšom prípade si s manželom oddýchneme a pozrieme spoločne seriál. Ale častejšie tento čas využívam na prácu, riešim komunikácie s klientmi a všetko, čo som počas obedného spánku nestihla doriešiť, ma vždy počká.

Ako mama na materskej navyše s pracovnými povinnosťami si zrejme len ťažko nachádzate chvíľku pre seba.

Ako chvíľku pre seba vnímam aj momenty, keď som len sama so svojimi myšlienkami. Stačí, keď som v záhradke, upratujem alebo varím. Ale takým zaslúženým momentom je oddych na kozmetike, kde mám termín každý mesiac. Rovnako si moja hlava oddýchne aj pri cvičení.

Aký zlozvyk si so sebou nesiete od detstva?

Nemám žiadne zlozvyky.

Na ktoré zo svojich povahových čŕt ste, naopak, najviac pyšná?

Myslím, že som pracovitá a aj vďaka tancu viem byť veľmi disciplinovaná. Ak by som mala spomenúť ešte nejakú vlastnosť, tak je to určite empatia.

image

Ivana Gáborik

x

V čom sa dá na vás spoľahnúť?

Určite v dochvíľnosti. Ak sa s niekým dohodnem na stretnutí, tak ak neprídem o minútku skôr, určite nemeškám.

V čom ste zas nedôsledná, až zábudlivá?

Mojou Achillovou pätou je určite moja pamäť na mená a názvy. Čiže, ak sa dohodneme na stretnutí, môžete sa spoľahnúť, že prídem včas. Ale neviem úplne zaručiť, že vás oslovím správnym menom.

Preferujete skôr stereotyp alebo neustále zmeny?

Milujem stereotyp a všetko dôkladne naplánované. Práve z toho dôvodu potrebujem mať pri sebe človeka, ktorý má rád zmeny a vie moje zaužívané spôsoby narušiť. Chvíľku som z toho v nekomforte, kým sa preladím. Ale v konečnom dôsledku to vždy vypáli ako skvelý nápad, keď život nie je len monotónny, ale aj okorenený o zážitky, na ktoré nemám toľko času sa pripraviť.

Bez čoho nikdy neodídete z domu?

Bez kľúčov, peňaženky, rúžu, SPF-ka a žuvačiek.

image

Ivana Gáborik

x
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. júl 2024 19:49